Twilight  News

Inlägg publicerade under kategorin Film Recensioner

Av Sofie - 28 september 2009 06:30

God morgon, god morgon :)



Då var det måndag morgon igen, ny skolvecka.

Idag var det riktigt mörkt att stiga upp ganska jobbigt för man vill sova längre.


Jag vet att det finns många Jackson Rathbone fans här ute, jag har en glad överraskning till er :)

Den 10 november kommer en DVD ut som heter Hurt och den filmen är Jackson med i!

Jag har översatt lite av den officiella handlingen, resten blir engelska för att jag tror ni förstår bättre då:


Det finns hemska saker som händer i öknen, oförklarliga, skrämmande saker.

Tragiska, oförklarliga incidenter, ända sedan hon kom.

 


The Coltrane family’s life has been devastated by an untimely death.

WidowedHelen Coltrane (Melora Walters – “Big Love”), along with her teenage son(Jackson Rathbone – Twilight, The Last Airbender ) and daughter, are givenshelter by her reclusive and quirky gun-loving brother-in-law.

As theygrapple with the reality of their shattered, altered life and twist of fate,coincidence steps in with a seemingly lovely foster child (Sofia Vassilieva- TV’s “Medium”) who appears touting a story that Helen’s husband hadpledged to take her in.

And as they do, a macabre story of deceptionunfolds…

 


Låter som en spännande historia det här, kanske någo att se såhär i höstmörkret :)

Under kan ni se en bild och en trailer.

Kramar Bellz <33



1ws



Hurt - Trailer

by montereymedia

ANNONS
Av Sofie - 15 september 2009 21:16

Hello :)


Nu när höstmörkret börjar falla kan det väll vara passande med en recension eller vad säger ni? :)

Det var ju också ett tag sedan jag körde en recension så det kan ju inte bli bättre.


Orginaltitel: Sweeney Todd

Regissör: Tim Burton

Utgivningsår: 2008 Sverige

Genre: Drama, Skräck, Musikal, Triller

Längd: 117 min

Skådespelare: Jamie Campbelle Bower spelar Anthony, Johhny Depp som Sweeney Todd och Helena Bonham Carter spelar Mrs. Lovett.


Handling:

Historien är uppbyggd på den bittre barberarens Benjamin Barker hämnd på samhället.

Han lever ett lyckligt liv tillsammans med sin fru Lucy och sin dotter Johanna, men plötsligt förstörs deras liv av den förskräckliga dommaren Turpin.

Turpin bestämmer att deportera Benjamin till Australien och Lucy sägs ha förgiftat sig i en mörk gränd medan Johanna har adopterats av dommare Turpin.

  

Ett par år senare återvänder Benjamin till England där han träffar en gammal vän, Mrs. Lovett som nu äger en pajbutik.

Benjamin börjar kalla sig Sweeney Todd och han försöker nu få ut sitt hat mot samhället genom att ha ihjäl en massa av sina kunder.

Under tiden förbättrar Mrs Lovett sitt pajrecept och affärerna blomstrar, och de försöker också få Johanna fri från dommare Turpin.

Men  är allt som det ser ut att vara?!


Vad tycker jag?

Johny Depp är som vanligt en mycket duktig skådespelare och Jamie Campbelle Bower gör ett bra jobb :)

Däremot är jag kanske inte det största fanet av muikalfilmer, men det fanns endel ganska bra låtar i filmen.

Slutet var kanske lite väl, vad ska man säga "otrevligt" för min smak men annars gillade jag filmen.

Jag vet inte riktigt till vilka jag rekomenderar filmen till men ni kan kolla in trailern under ;D

Av mig får Sweeney Todd 6/10


Här kommer lite bilder från filmen och sist kommer trailern ;D

Kramar Bellz <33


 


Bildkälla

ANNONS
Av Sofie - 5 september 2009 09:12

Hejsan :D


ReelzChannel har gjort en lista över de filmer som vi kommer att prata om nästa år, kolla in listan under:


År 2010


7e maj, Iron Man 2


14e maj, Robin Hood


21e maj, Shrek Forever After


28e maj, Prince of Persia: The Sands of Time

28e maj, Sex and the City 2

11e juni, The A-Team

11e juni, Kung Fu Kid

18e juni, Jonah Hex

18e juni, Toy Story 3

25e juni, Grown Ups

30e juni, Eclipse

De första två filmerna av Twilight Saga släpptes på hösten i November månad, hur kommer det att gå för filmen när den släpps på sommaren?

Vi gissar ganska bra!


2a juli, The Last Airbender


2a juli, Wichia


9e juli, Despicable Me

16e juli, Inception

23e juli, Dinner for Schmucks

23e juli, Salt


30e juli, Little Fockers


6e augusti, The Other Guys


22e augusti, The Expendables

Vilka av dom här filmerna ser ni mest fram emot?

Kommentera gärna, Kram <3

Av Sofie - 4 september 2009 16:40

Hejsan :)


Jag tänkte ge er ett litet filmtips för hösten nu, det är för er som gillar triller, skräck , Sci-Fi och Cam Gigandet.


Namn: Pandorum

Regissör: Christian Alvart

Premiär: 9 oktober Sverige 2009

Genre: Triller, Skräck och Sci-Fi

Längd: -

Skådespelare: Cam Gigandet som Gallo


Handling:

Det ska berätta om den skrämmande historien om två bestättningsmän som blir strandsatta i en rymdfakost.

Men de inser snabbt att de inte är ensamma.

Två astronauter vakna i en hyper-sömn avdelningen ombord på ett till synes övergivna rymdfarkoster.

Det är kolsvart, de är förvirrade och det enda ljudet är en lågt knakande ljud från rymdfarkosten mage.

De kommer inte ihåg någonting - Vilka är de, vad är deras uppdrag? 

Den enda vägen ut ur kammaren är en mörk och smal lufttrumma.


Här kommer en ny bild från filmen, ganska blodig så watch out!

Någon som har planer att gå på den? :)

Kramar <3


Av Sofie - 30 augusti 2009 20:14

Hej :D


Nu blir det lite Tv tips till er, och det är om en serie som heter True Blood som precis har börjat visas på Svt 1.

I serien spelar svensken Alexander Skarsgård och om ni tycker att det r för sent att kolla på True Blood på tv, så finns avsnitten på Svt Play.

Klicka här för att se 1:a avsnittet av 12.

http://svtplay.se/t/114339/true_blood


Info-

Namn: True Blood

Säsong Start: 26 augusti 2009

Visas på: Svt 1 onsdagar kl.22.00


Handling:

Efter att japanska forskare lyckats framställa syntetiskt blod slipper nu äntligen vampyrer utgöra ett hot mot vanliga dödliga. Misstron är dock alltjämt stark mot den udda och ifrågasatta minoriteten. I den lilla staden Bon Temps, ute på Louisianas landsbygd, har man hittills inte haft anledning att ta ställning, men när den stilige 173-åringen Bill kliver in på den lokala baren ändras detta. Servitrisen Sookie Stackhouse, som själv besitter en annorlunda egenskap, känner direkt en dragning till vampyren.


Karaktärer/Skådespelare:

Servitrisen Sookie Stackhouse-Anna Paquin

Den 173-årige vampyren Bill Compton-Stephen Moyer

Sookies vän, Tara Thornton-Rutina Wesley

Vampyren Eric Northman-Alexander Skarsgård

Brodern Jason Stackhouse-Ryan Kwanten

Ägaren av restaurangen Merlotte's, Sam Merlotte-Sam Trammell


Kram :D


Av Sofie - 15 augusti 2009 17:57

Hello :D


Jag tänkte tipsa er om en film som går på Kanal 5 idag, den heter The Village och börjar kl. 21.00

I filmen spelar Bryce Dallas Howard som ska spela Victoria i Eclipse.


Handling, hämtad från Cdon.se.

Någonstans i Pennsylvanias djupa skogar ligger en liten by, där invånarna lever helt isolerade från omvärlden.

En idyllisk tillvaro i harmoni med naturen - om det inte vore för hotet från de onda varelser som finns i den omgivande skogen.

Rädslan för vad som gömmer sig i skogen gör att ingen vågar lämna byn. När en ung man, Lucius Hunt (Joaquin Phoenix), ändå planerar att gå över bygränsen in i det okända, börjar det hända oförklarliga - och allt mer fasanfulla saker...

Yay då tror jag att tv kvällen i soffan var räddad!

Hoppas att det är någon mer i familjen som vill se den annars kan de bli svårt :p

Kram här under kommer trailern.




Av Sofie - 15 augusti 2009 17:09

Hejsan :)


Här bara regnar det idag, och det är kallt ute.

Känns som det är höst redan och jag saknar redan sommaren då det är varmt och gott.

Eftersom det är så dåligt väder tänkte jag bjuda på en en film recension, det är så mysigt att mysa med en film när det är ruggigt :)


Orginaltitel: Secret Life of Bees

Regissör: Gina Prince-Bythewood

Utgivningsår: 2008

Genre: Drama/Äventyr

Längd: 110 min

Skådespelare: Dakota Fanning som Lily Owen


Handling:

Filmen utspelar sig i South Carolina 1964 och handlar om den 14-åriga tjejen Lily Owens som lever tillsammans med sin pappa.

Hon plågas av minnena av sin döda mamma och för att komma ifrån sitt problemfyllda och ensamma liv flyr hon tillsammans med  sin vårdnadshavare och enda vän Rosaleen.

De flyr till en stad där hon hoppas på att hitta mer om sin mammas förflutna.

När de kommer till staden tas de om hand av de intelligenta och självständiga systrarna Boatwright.

Lily finner tröst i deras fascinerande värld av biodling, honung och den svarta Madonnan.


Vad tycker jag?

Jag gillar verkligen denna filmen och Dakota gör ett jätte bra jobb med skådespeleriet, jag blev verkligen imponerad.

Ett + för filmen är att Queen Latifah och Alicia Keys är med och de spelar sina roller väldigt väl.

Jag gillar hela storyn och jag tycker att det är en film värd att se och jag rekomenderar den starkt till er!


Av mig får Secret Life of Bees  9/10


Här kommer lite bilder från filmen och en trailer :)

Vill ni se filmen finns den här, sidan är gratis och heter Watch-movies-links.net.

Låt videon lada upp och sen är det bara att titta ;)

Kram :)


Av Sofie - 13 augusti 2009 18:25

Hejsvejs :)


Nu är jag hemma igen, det blev en promenad och så hälsade vi på min farfar för det var ett tag sedan vi träffades.

Det blev fika och nu så håller jag på att försöka lära mig River Flows in you med Yiruma på piano.

Så otroligt fin låt men den var svår, men jag ger inte upp så lätt ;)

Nu kommer recensionen på Never Back Down.


Orginaltitel: Never Back Down

Regissör: Jeff Wadlow

Utgivningesår: 2008

Genre: Action, Sport, Drama

Längd: 110 min

Skådespelare: Cam GIgandet som Ryan McCarthy


Handling:

Filmen handlar om High School killen Jake Tyler, (spelas av Sean Faris).

Han och hans mamma och lillebror Charlie har precis flyttat till en ny stad eftersom Charlie är en duktig tennis spelare.

Jake är killen som lätt hamnar i trubbel och har inte den bäst relationen till sin mamma eftersom han tror att hon skyller pappans död på honom.

Kort efter att de har flyttat hamnar Jake i ett kickboxningsbråk där han blir förnedrad och nedslagen.

Efter att hans vänner och familj har blivit hotade söker han pp en fighting veteran för att träna upp sin kropp och sin mentala styrka.

Allt bygger på att han ska hämnas på mästaren Ryan McCarthy, (Cam Gigandet.)


Vad tycker jag?

Jag tycker om denna filmen, brukar inte gilla precis sånna här filmer men jag tycker att den var bra.

Även i denna filmen spelar Cam the Bad guy och jag tycker att han lyckades väldigt bra, i slutet av filmen så ville jag bara att Jake skulle slå ner honom :P

Det finns bra fighting scener och jag blev lite imponerad, Sean Faris som spelar Jake passade i rollen och han var snygg det är ju alltid ett +.


Av mig får Never Back Down 7/10


Lägger upp några bilder och nedanför dom finns trailern för filmen.

Tycker ni den verkar vara bra så finns det också del 1 av 11 under trailern, dubbelklicka på klippet längst ner så kommer du till yuutube så kan du se hela filmen ;)

Kram hoppas ni gillar den :D





Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se