Twilight  News

Inlägg publicerade under kategorin Film Recensioner

Av Sofie - 26 november 2009 20:00

Hejsan Svejsan :D


Jag vet inte om ni kommer ihåg att Kristen för ett tag sen spelade in en film som heter The Yellow Handkerchief?kristen-stewart-240

 

Såhär står det i People Magazine:

Costarring William Hurt, Mario Bello and Eddie Redmayne, the movie explores the relationships between three strangers who embark on a road trip through post-Katrina Louisiana. Stewart plays Martine, a teen who hopes to escape her family, while Hurt plays Brett Hanson, a man who has to choose between his ex-wife (played by Bello) or what’s next.


“The part of Kristen in Twilight is completely different from the one she plays in The Yellow Handkerchief, which is particularly interesting for Kristen’s fans all over the world,” says the film’s Oscar winning producer Arthur Cohn. “In my personal opinion, from a pure acting point of view, The Yellow Handkerchief was a more difficult part to play.”


Jag hittade också en trailer på filmen som ni kan se här under ;)

Jag skulle vilja se filmen och i bland annat Italien beräknas den komma på bioduken i Februari, så vi får se när den kommer hit.

Kramar Bellz <33


Källa

ANNONS
Av Sofie - 16 november 2009 16:00

Hejhej!

Jag är så avundsjuk just nu. Moon från Letters to Twilight hade den underbara turen att få vara med på en exklusiv pre-screening av Robs nya film Remember Me!! Som tur är har hon gett oss en recension så här kommer den:


It was great seeing him play a character other than Edward! Tyler is definitely NOT Rob playing himself, though there were a few Robisms that made it endearing but I don’t think Rob is anywhere near as intense or ready to throw down like this character is. With a few more edits, fixing a few plot points and shining up the beginning and end, then droping in a killer soundtrack: this will be a really nice film. Sure in the end it’s probably not Oscar worthy but it’s definitely ladies night worthy! Take all your lady friends, your mom, your grandma and NOT your dad and enjoy the many faces of Rob! Intense Rob, Crazy Eyes Rob, Punching Rob, Romantical Rob, Brother Rob, Sexy times Rob, Bust-into- your-dads-board-meeting-and-tell-everyone-to-STFU Rob, yup they’re ALL there! Just don’t forget your tissues and designate your hand holding buddy before you go in. Emmeloowhoo and I may or may not have help hands and dried each others tears but that’s between us and the stadium seating.

  

Hon skrev också endel highlights från filmen och tänkte ni kanske vill se dom också.

  • Sitting behind Summit distribution dudes and Alexandra Patsavas and ladies from her Chop Shop crew (yes, I’m a nerd who knows what she looks like)
  • The spaghetti/shower scene. Yea, trust me in 2010 you’ll be saying MOON the spaghetti/shower scene was redonkulous, you were SO right about that one!
  • Big Brother Rob is pretty much to die for. The girl who plays his sister Caroline is a star waiting to happen
  • I said it on TWITTER and I’ll say it again: “holy sex sceneS batman.” Um, wow. I think the men in the audience probably felt uncomfortable (or turned on) by the group moans and sighs all the women let out. I’ve also never been more glad Twilight doesn’t have sex scenes. THANK YOU JESUS you know my heart couldn’t handle that
  • Rob and his friends banter has some really great one liners and funny moments
  • Random American Pie/Chris Weitz shout out in the middle of the movie. I seriously said “CHRIS WEITZ!” outloud. I am whipped for him, after all.

remembermezombiemovieremembermebeach

blackvneck


Kram
Christina<3

ANNONS
Av Sofie - 15 november 2009 18:15

Hejhej!
Har ett litet filmtips till er ifrån http://www.twilightsweden.se/.

Det är nämligen Peter Facinellis film “Touch the Top of the World” som sänds på en olämpliga tiden 03.20 på trean nu på måndagen den 16.



Kram
Christina<3

Av Sofie - 14 november 2009 19:45

Tjolahejsan :D


Jag tänkte att det skulle bli en liten film recension nu eftersom det är lördag och då kan det ju vara bra med lite filmtips :)

Kolla in vilken film det blir:


Originaltitel: Taken 
Regissör:Pierre Morel

Utgivningsår:

Genre:

2008

Action/Thriller

Längd:

Skådespelare:

94 min

Liam Neeson, Maggie Grace

  

  

Handling:

Filmen handlar om den föredetta CIA-agenten Bryan Mills (Liam Neeson) och han har länge varit väldigt hårt arbetande och inte haft så mycket för sin dotter Kim (Maggie Grace). Han vill nu gottgöra henne och försöker att få upp kontakten med henne.

Kim vill åka till Paris med sin kompis men Bryan är mycket emot det för han vet hur mycket faror som lurar där ute.

Efter ett tag ger sig Bryan och låter henne åka till Paris men de har knappt hunnit komma fram förrens först hennes kompis blir kidnappad och sedan hon själv också. Bryan gör nu allt för att återfinna sin dotter och hennes kompis och det blir en kamp mot klockan.


Vad tycker jag?

Jag tycker att detta var en jätte ra film, spännande och man satt på spänn hela tiden.

Så är ni redo för spänning kolla på den ;)

Jag tycker att skådespelarna gör ett kanon jobb och ger den rätta känslan.

Den är ganska hemsk och det är femtonårs gräns och faktiskt en gräns som jag är villig att hålla med om att är lämplig för det är endel ganska hemska scener.


Av mig får Taken 8.5/10


Kramar Bellz <33



 Bildkälla

Av Sofie - 7 november 2009 18:00

Tjohejsan :D


Lite glada nyheter för alla som gillar Stephenie Meyer och Oprah Winfrey Show, för nu kan vi nämligen få båda.

Stephenie ska vara med på Oprahs show fredagen den 13e november och såhör skriver Stephenie på sin hemsida:


Hi everybody!

I wanted to apprise you all of a few upcoming things.

You know I've been doing the hermit thing this last year, in so far as media is concerned, and I'm not changing that now, but I am making an exception. I'm doing this for a good reason: I am so pleased and amazed and thrilled with what Chris Weitz has done with New Moon that I want to talk about it, and to show my support for him. And since I'm only doing one interview, better make it big. Really big. So....I will be on The Oprah Winfrey Show on Friday, November 13th. Check the local listings on Oprah's website to find out what time it will be on where you live.


Of course, most of the questions for Oprah will be designed for a broader audience than just die-hard Twilight fans, and I imagine people who read this site and other fansites will already know most of the answers. To rectify this, I'm going to answer your more specific questions on-line. The official Twilight Saga website (www.TheTwilightSaga.com) will be taking any New Moon movie-related questions you might have for me, and then I'll answer those most frequently asked. I'll post the answers on the Twilight Saga website and also here on my own site. Questions can be submitted to TheTwilightSaga.com from noon (Eastern Standard Time) on Monday, November 9th through noon Tuesday, November 10th. The answers will be posted Monday, November 16th—or New Moon Premiere Day, as it is known around my house. (Details about submitting the questions will be posted first thing Monday morning at TheTwilightSaga.com, you can also get more information below.)


I'm so very excited that you'll all get to see New Moon in just two weeks! Then you'll see what I'm going on about. Until then, think up some good questions for me.

Love,

Steph


Tack för denna informationen Stephenie, kul att få se henne på tv.

Men jag undrar just när vi i Sverige kan få se det?

Vill ni kolla in Stephenies hemsida klicka här och det var också där jag hittade texten från henne: http://stepheniemeyer.com/


Kramar på er Bellz <33


Bildkälla

Av Sofie - 4 november 2009 18:15

Tjoosan :D


Tar lite paus från Tyskan nu, det är så tråkigt.

Men detta tror jag är något endel har väntat på, Christina har ju lagt upp fangjorda videos ur Edwards perspektiv alltså Midnight Sun.

Hittade den 6e videon och jag tror inte vi har lagt upp den innan :)

Dom är verkligen så bra/fint gjorda så njut och luta er tillbaka och kolla på den 6e videon.


Kramar Bellz <33



Av Sofie - 30 oktober 2009 20:45

Go kväll på er :)


Jag hoppas att ni alla har en bra kväll, nu hade jag tänkt att ge er ett litet filmtips.


Originaltitel: Changeling

Regissör: Clint Eastwood

Utgivningsår: 2008

Genre: Drama/Mysterium/Thriller

Längd: 141min

Skådespelare: Angelina Jolie


Handling:

I denna filmen spelar Angelina Jolie den ensamstående mamman Christine Collins, hon har en son som är 9 år och heter Walter.

Filmen utspelar sig i början under 1928 och en dag efter att Christine kommer hem är hennes son spårlöst försvunnen.

Christine gör allt i sin makt för att hitta Walter som betyder allt för henne.

Ungefär fem månader senare hittar L.A polisen en pojke som överlämnas till Christine, men hon vet att det inte är hennes son.

Hon inleder nu en kamp för att hitta sanningen om vad som igentligen har hänt hennes son.


Vad tycker jag?!

Jag ville inte säga mer om handlingen för jag vill inte förstöra spänningen för er.

Jag kan bara säga att jag tycker att detta var en jättebra film, verkligen spännande och den fångade mitt intresse snabbt!

Det är en helt makalös historia och det hemska är at den är verklighetsbaserad!

Det är helt sjukt hur det gick till då, hur de behandlade människor och vilken makt polisen hade.

Det händer saker hela tiden och man kan inte sluta titta.

Filmen fängslade verkligen mig och jag kan rekomendera den starkt till er alla.

Man får verkligen tankeställare av denna filmen men den är värd att se.


Av mig får Changeling 9.5/10

Här kommer bilder och trailern för den, om någon av er har sett filmen vad tyckte ni om den?

Kramar Bellz <33


 

Bildkälla & Bildkälla


Bildkälla



Av Sofie - 28 oktober 2009 21:15

Go kväll :)


Hoppas att alla har en bra kväll, snart ska det bli film men först tänkte jag recensera filmen som jag såg igår.

Så läs och Enjoy!


Orginaltitel: Duplicity

Regissör: Tony Gilroy

Utgivningsår: 2009

Genre: Romantisk/Triller

Längd: 125 min

Skådespelare: Julia Roberts & Clive Owen


Handling:

Denna filmen handlar om två spioner Ray Koval (Clive) och Claire Stenwick (Julia) som inleder en kärleksaffär.

Ray arbetar för spion organisationen MI6 och Clair arbetar för CIA och de hamnar sedan i ett komplicerat spionage och sedan inser de att det svåraste är kanske att lita på varandra?


Vad tycker jag?

Jag tycker inte att detta var en film i min smak, den var komplicerad och jobbig enligt mig.

De hoppar ram och tillbaka i tiden och visar snuttar, så det var bara rörigt och jobbigt att titta på.

Efter halva filmen hade jag tröttnat och orkade knappt titta på den, så jag tycker att det var en ganska dålig film om man inte ens orkar titta klart på den.

Men som sagt har alla olika smak och detta var tydligen inte en film för mig, det skulle vara triller men det tyckte inte jag det var riktigt :P


Av mig får Duplicity 4/10  (det tack vare skådespelarna)


Men ni kanske gillar den även om inte jag gör det ;)

Här kommer lite bilder och trailern på den, Kramar Bellz <33


 

Bildkälla & Bildkälla

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se