Twilight  News

Inlägg publicerade under kategorin Film Recensioner

Av Sofie - 20 juli 2010 18:30

 För någon dag sedan skulle jag och min lillasyster titta på film oxh jag lät henne välja. Det bjöd på en rolig liten överraskning, läs vidare.


Orgnialtital: Cheaper by the Dozen 2

Regissör: Adam Shankman

Utgivningsår: 2005

Genre: Komedi/Familj/Äventyr

Längd: 2timmar 5min

Skådespelare: Taylor Lautner (Elliot), Steve Martin (Tom), Bonnie Hunt (Kate), Eugene Levy (Jimmy), Hilary Duff (Lorraine), Carmen Electra (Sarina) m.fl


Handlilng:

Filmen handlar om familjen Baker med pappa Tom och mamma Kate och deras 12 barn. De ska på semester till en stuga vid Lake Winnetka men där träffar Tom en gammal rival Jimmy med sina 8 barn. Jimmy skryter gärna med sin framgång och lycka och detta leder dem till en tävling mellan familjerna.


Vad tyckte jag?

Ja lite rolig måste jag säga attd en var och lite skratt blev det men min lillasyster hade nog lite roligare än jag. Det som jag tyckte var roligt var att Taylor Lautner var med i filmen och det hade jag ingen aning om när jag startade den. Eftersom den filmades 2005 så var Taylor bara 13 år gammal och det var jättekul att se honom i filmen :D Tack vare Taylor och skrattet man fick i filmen höjdes poängen lite.


Av mig får Cheaper by the Dozen 2 6/10


Här kommer en trailer för filmen och under det kommer en video med scener som Taylor var med i tyvärr har de tagit bort ljudet när dom pratar.

Kramar <3


Bildkälla, Bildkälla, Bildkälla

ANNONS
Av Sofie - 1 juli 2010 18:00

Som utlovat kommer en recension om Eclipse ;D

 

Orginaltitel: The Twilight Saga: Eclipse

Regissör: David Slade

Utgivningsår: 2010

Genre: Fantasy/Thriller/Romantik

Längd: 2timmar 5min

Skådespelare: Kristen Stewart (Bella), Robert Pattinson (Edward), Taylor Lautner (Jacob) M.fl


Hanlding:

Detta är fortsättningen på Twilight sagan och den tredje filmen. Seattle härjas av mystiska mord och mitt i detta befinner sig Bella. Återigen i fara och hon tvingas göra ett val mellan sin kärlek för Edward och sin vänskap med Jacob. Victoria vill ha hämnd för sin förlorade James och detta leder till en kamp mellan nyfödda vampyrer, Cullens och varulvarna. Som Carlisle sa " It's going to be a ugly fight, with lives lost..."


Vad tyckte jag?

Jag är verkligen så glad över resultatet av filmen och måste säga att det är en av de bästa filmerna i serien, har fortfarande lite svårt att välja vilken som är bäst för alla har sin charm. Men det står mellan Twilight och Eclipse måste jag säga ^^

David Slade gjorde ett fantastisk bra jobb och fight scenerna var riktigt coolt gjorda, känslan i scenerna och att klaffade mycket bra ihop. Det finns alltid saker man skulle vilja se mer av tex. Rosalies mänskliga liv och Jaspers, vänskapen mellan Seth och Edward. Men som sagt det är en film och man kan omöjligt få med allt som är i boken. Tycker ändå att det var mycket kul att få se lite av Rosalies historia och jag tror många förstår hennes karaktär bättre nu, det gjorde i alla fall jag efter att ha läst boken :)

Det var så många bra scener att jag inte skulle kunna hinna ta upp alla för det skulle väll bli en egen liten novell av det men jag tycker det var härligt att man fick se mer kärlek mellan Edward och Bella i denna filmen. De höll inte tillbaka lika mycket som i de andra filmerna. Som sagt det var nog inget jag blev besviken över, iaf inte som jag kommer på nu ^^ Alla karaktärerna såg riktigt bra ut och filmen innehöll lite av varje, action, romantik, drama och en hel del komiska inslag. Hehe ja det blev långt och jag hoppas ni orkar läsa detta :p


Av mig får Eclipse 9,5  tror inte den hade kunnat göras mcket bättre! Se den om du inte har gjort det ;)


Dela gärna med er vad ni tyckte om filmen, korta eller långa kommentarer spelar ingen roll! Allt är välkommet ;D

Nu hoppas jag att ni får det riktigt bra när jag är iväg och jag kommer sakna er och bloggen så mycket ska ni veta. Många kramar till er alla Bellz <33



Bildkälla

ANNONS
Av Sofie - 29 juni 2010 20:00

Nu när många av Twilight fansen sitter bänkade i biograferna runt om i landet och är på Twilight Movie Night får väll vi som sitter hemma hitta på något annat skoj.

Man kan ju kolla Twilight och New Moon för att få in Twilight känslan eller varför inte kolla någon annan film? Här kommer en liten film recension :)


Orginaltitel: The Runaways

Regissör: Floria Sigismondi

Utgivningsår: 2010

Genre: Drama/Musik

Längd: 1timme 46 min

Skådespelare: Kristen Stewart som Joan Jett & Dakota Fanning som Cherrie Currie


Handling:

The Runaways är en film baserad på sångerskan Cherrie Curries bok 'Neon Angel' och det är en reflektion på hennes erfarenheter av att va en rockstjärna. The Runaways är det revolterande tjej rockbandet under 70-talet och en av deras stora låtar är Cherrie Bomb. Joan Jett är fast bestämd på att bilda ett rockband med bara tjejer och Cherrie Currie är den med utseendet som bandet behöver. Deras karriär tar fart men den kantas av press och droger. Bandet drabbas av kollapser, slitningar och uppbrott och tjejerna är bara i 15-16 års åldern.


Vad tycker jag?

Jag tycker att detta var en mycket intressant film och jag tror att den speglar verkligheten ganska bra. Att stå upp mot alla band med tuffa killar på den tiden kan inte ha varit det lättaste. Kristen Stewart och Dakota Fanning spelar sina roller mycket väl tycker jag och jag blir imponerad av dem. Hanlingen är riktigt stark och bitvis väldigt hemsk när man inser vilket liv de levde bland missbruk och den hårda pressen. En film värd att se om  man gillar skådespelerskorna eller rockhistorien.


Av mig får The Runaways 8.5/10 

Kramar B <3






Källa & Källa

Av Sofie - 21 juni 2010 19:30

Orginaltitel: Remeber Me

Regissör: Allen Coulter

Utgivningsår: 2010

Genre: Drama/Romantik

Längd: 100min

Skådespelare: Robert Pattinson (Tyler), Emelie de Ravin (Ally), Lena Olin, Pierce Brosnan, Chris Cooper


Handling:

Det är ett romantiskt drama som utspelar sig i NYC under sommaren 2001 och i huvudrollen ser vi Robert Pattinson som Tyler en ung och rebellisk man som möter Ally. Tyler har det tufft med sin familj men med hjälp av Ally inspireras han och han hittar meningen med sitt liv. De båda blir kära men när det ser ut som allt är bra dyker hemligheter upp som sätter kärleken på prov.


Vad tycker jag?

Jag vet knappt vad jag ska börja! Måste säga att detta var en riktigt bra film och detta visar alla att Robert är en mycket duktig skådespelare. Detta var en film som är värd att se men var berädda på att ni kommer att fälla tårar, jag brukar kunna hålla inne dem men det gick inte i denna filmen. Remember Me är nu en av mina många favoritfilmer och alla spelade jättebra i filmen och handlingen var stark! Filmen har ett fint budskap och det är att man ska ta till vara på varje dag man har :)


Av mig får Remember Me  9.5/ 10

Kramar B <3


 

Källa

Av Sofie - 19 juni 2010 19:30

Tänkte att jag skulle bjuda er på ett litet filmtips ;)


Orginaltitel: Push

Regissör: Paul McGuigan

Utgivningsår: 2009

Genre: Action/Drama/Sci-Fi/Thriller

Längd: 111min

Skådespelare: Camilla Belle, Dakota Fanning och Djimon Hounsou

 

Handling:

Filmen handlar om två unga amerikaner med speciella krafter (en av dem Dakota Fanning) som ska försöka rädda en tjej i Hong Kong. De måste rädda henne innan en statlig organisation som kallas Divisionen får tag i henne. De måste lära sig att samarbeta för att kunna utnyttja sina olika krafter och rädda tjejen och på vägen möter de olika hinder.


Vad tyckte jag om filmen?

Jag tycker att det var en spännande film men det fanns bitar som kunde gjorts lite bättre. I början kan det vara lite svårt att förstå allt men de faller på plats sen tyckte jag. Dakota Fanning gör verkligen ett superjobb i filmen och hon spelar super bra tycker jag.


Av mig får Push 6/10

Kramar till er <3


Källa&Källa

Av Sofie - 30 maj 2010 19:00

I förrgår såg vi Prince of Persia  och jag tänkte att jag skulle recensera den först ;D


Orginaltitel: Prince of Persia : The Sands of Time

Regissör: Mike Newell

Utgivningsår: 2010

Genre: Action/Fantasy/Ävntyr/Romantik

Längd: 1timme 56min

Skådespelare: Jake Gyllenhaal (Prins Dastan) och Gemma Arterton (Prinsessan Tamina)


Handling:

Filmen är baserad på ett datorspel med samma namn och utspelar sig i det antika Persien. Filmen kretsar kring Dastan ett gatubarn som tas om hand av den persiska kungen och han blir behandlad som en prins. När Dastan växer upp blir han en riktigt slagskämpe och han vill visa sina nyblivna krigskunskaper. För att visa detta beslutar han sig för att gå till attack mot den heliga staden Alamut vilken är misstänkt för att sälja vapen till fiende staten.I staden hittar Dastan bara ett vapen och det är en dolk som kallas The Sand of Time, de har lyckats ta sig in i Alamut vilket är en seger men under firandet dör den persiska kungen och Dastan anklagas för mordet. När Dastan flyr för han en följeslagare vilken är prinsessan Tamina från Alamut och hon vill åt dolken för hon vet vilka krafter den besitter. Hon vill skydda dolken och föra den tillbaka till dess rätta plats för kommer den i fel händer kan hela världen vara hotad och under resan konfronteras den riktiga mördaren.


Vad tycker jag?

Jag tycker dett avar en otroligt spännande film och jag kunde knappt sitta still i biostolen :) Den bjöd på många häftiga scener och specialeffekter och en sak som måste tilläggas är att Jake som spelar Dastan är så snygg! Filmen är oväntad och många gånger är det svårt att tänka sig vad som ska hända här näst, det är helt klart en film värd att se tycker jag. Passar alla som vill ha ett spännande äventyr med en snygg prins och en vacker prinsessa och många härftiga fight scener ;D


Av mig får Prince of Persia : The Sands of Time 8.5/10


Ni får två trailers idag, de är olika och mycket bra! :D Om nån av er har sett den kommentera gärna vad ni tyckte om den :)

Kramar b <3

Av Sofie - 12 maj 2010 19:45

Nu blir det en recension, kan ju vara bra nu när det är lite ledigt :D


Orginaltitel: Kick-Ass

Regissör: Matthew Vaughn

Utgivningsår: 2010

Genre: Action/Thriller/Brott

Längd: 1timme 47min

Skådespelare: Aaron Johnson som Dave Lizewski/Kick Ass


Handling:

Filmen handlar om tonårskillen Dave Lizewski och han är mycket intresserad av serietidningar. En dag bestämmer han sog för att han vill bli som superhjältarna i sina serietidningar och han tar sig namnet Kick Ass. Han bryter nog vart enda ben i kroppen men han ger inte upp och han blir seddan känd genom en video på youtube. Han slår följe med Hit Girl och hennes pappa Big Daddy och Red Mist, tillsammans ska de bekäma knarkhandlarna.


Vad tycker jag?

Hmm jag tycker Aaron Johnson är jättebra i andra filmer, men i denna blev jag väll inte lika imponerad av honom :/ Trodde att det skulle vara ganska rolig film och visst hade den sina ljus stunder med den var mycket blodigare än vad jag trodde att den skulle vara. Så kanske lite till en besvikelse för min del. Men det skulle vara kul att få veta vad ni som har sett den tyckte ;)


Av mig får Kick-Ass 6/10

Kramar Bellz, här kommer trailern och lite bilder.



Källa & Källa & Källa


Av Sofie - 7 maj 2010 19:30

Nu blir det en liten recension om en film som jag såg för några dagar sedan :) Enjoy!


Orginaltitel: Bandslam

Regissör: Todd Graff

Utgivningsår: 2009

Genre: Komedi, Drama, Musik

Längd: 111min

Skådespelare: Alyson Michalka (Charlotte), Vanessa Hudgens (Sa5m), Gaelan Connell (Will)


Handling:

Filmen handlar om den tysta musikgalne killen Will och när han byter High School blir han vän med en av skolans populäraste tjejer Charlotte. Han blir också vän med Sa5m och hon blir också förvånad över Charlottes vänskap med Will. Charlotte och Will + några missanpassade vänner bildar tillsammans ett band som de ska tävla med i Bandlsam.

Will hittar något som han är riktigt bra på, han är bandets manager men vad händer när livet tar en oväntad sväng?


Vad tycker jag?

Jag tycker att det var en gullig film och den gav mig också några skratt, man kunde inte låta bli att fnissa ^^ Kanske inte den aldra bästa filmen jag har sett men om man gillar musik kan denna vara kul att se. Det handlar ju inte om musik genom historien eller något sånt men den handlar ju om en Musik tävling :)

Vanessa Hudgens hade en helt annan roll än vad jag trodde att hon skulle ha, hon  var tillbakadragen och det var kul att se henne i denna rollen :D

Någon som har sett den? Kommentera gärna!


Av mig får Bandslam 6,4/10

Här kommer trailern + lite bilder :D Kramar B <3


Källa, Källa, Källa

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se