Twilight  News

Direktlänk till inlägg 22 april 2011

H&M Fashion Against AIDS

Av Sofie - 22 april 2011 16:45

Jag skrev tidigare att Nikki Reed var med i H&Ms kampanj emot AIDS och det är fler stjärnor som är med i kampanjen, Akon, Penn Bradgley m.fl Älskar att de står tillsammans emot AIDS! Kolla in videon.


Källa

 
ANNONS
 
Elle

Elle

22 april 2011 19:13

gud så gulligt att de stödjer sådanna grejor!! om jag var en kändis så skulle jag också göra det ^^ haha så säger jag alltid, "om jag var...." haha men det är ju sant, jag skulle stödja sådanna grejor :P

haha jag valde ingen av de klänningarna, valde en vit kort utan rygg. Me love! haha den jag valde är från Jones+Jones men de andra klänningarna är ifrån Nelly.com, sen så olika märken men det var där jag hittade dem! :D iiih ska bli så kul!! usch vad nervös jag blev! tänk om beställningen inte gick fram :O jag skulle bli hjärtkrossad för nu såg jag att den var slut! (asså vi han beställa den men tänk om de tappade bort beställningen) haha sån är jag, nojjar mig för ALLT!

ååh lycka till tjejor!! hoppas verkligen att ni hittar några som vill sponsra er och att allt g¨r bra! haha jag kikade faktiskt in på tsunamibloggen i förrgår och läste, bara lite spontant. haha! gud vad kul för er om ni kommer iväg! jaa men dina smycken är ju jättefina! och ert fika kommer smaka awsome!! ååh lycka till igen!!! :D

Kram Elin

http://www.hallonflickan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se