Twilight  News

Direktlänk till inlägg 18 april 2011

Robert Pattinson intervju med PattinsonLife

Av Sofie - 18 april 2011 15:45

Hittade en ny intervju med Robert Pattinson som han gjorde med PattinsonLife. Han pratar om Water for Elephants, Bel Ami, Breaking Dawn och Cosmopolis. Jag översatte intervjun här-

Att jobba med Christoph Waltz:

"Bra. Han är en riktigt förebild för mig, inte bara som skådespelare utan också på det mänskliga nivån. Christoph var alltid mycket hjälpsam precis som Reese Wutherspoon. I början var jag inte säker på hur jag skulle vara kring dem eftersom de båda är Oscar vinnare. Jag var orolig över att de skulle vara reserverade. Lyckligtvis så var det verkligen inte så. Christoph och Reese byggde upp en bra atmosfär och det var ett rent nöje att jobba med dem. Jag lärde mig massvis av dem båda.


Om känslan av att vara 'kung av djuren':

Det finns alltid incidenter när man jobbar med djur. En gång högg ett lejon efter mig när jag matade honom genom gallret på buren. Naturligtvi skrämde det mig. Erfarenheten som rörde mig mest var en scenen som vi filmade med en baby giraff. Hon skulle röra sig mellan burarna av lejonen och tigrarna , men hon var mycket rätt och vågade inte röra sig. Jag knuffade henne lite och gick väldigt nära henne. Så fort vi hade kommit förbi burarna vände hon sitt huvud mot mitt och slickade mig. Jag kommer aldrig glömma det, jag kände mig som kung över djuren.


Om Bel Ami:

Paris är verkligen en av de vackraste städerna i världen och Bel Ami av Guy de Maupassant är en av mina favoritböcker. För att få rollen hade jag gjort vad som helst. Jag gjorde mitt bästa och hoppas att de som ser filmen ska tycka om den.


Cosmopolis och framtida projekt:

Cosmopolis har ett väldigt coolt manus. Den ska regisseras av David Cronenberg och mina costars kommer att vara Juliette Binoche och Paul Giamatti. Jag tror att den kommer bli bra. Efter det skulle jag vilja skriva manussjälvoch producera filmer.


Om Breaking Dawn och Kristen Stewart:

Jag är inte tillåten att berätta så mycket om, vilket är nåt nytt för mig, men jag kan säga  att Breaking Dawn kommer att bli fantastisk! Kristen sköter det bra. Breaking Dawn är galen och helt annorlunda från de tre första filmerna, det är nästan galet.


Bra intervju tycker jag, så kul att läsa om inspelningen av WFE tycker jag, att få jobba så nära djur måste vara fantastiskt!

Källa

 
ANNONS
 
3mma

3mma

18 april 2011 17:25

sv: Hahahah ja hon bah uääk! Sen lyssnar hon på den hela tiden x)

http://www.gillew.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se