Twilight  News

Direktlänk till inlägg 17 april 2011

Robert Pattinson nästa Brad Pitt?

Av Sofie - 17 april 2011 19:00

MTV Hollywood Crush har en intervju med Water For Elephants kostymdesigner Jaqueline West. Jacqueline tror att Robert Pattinson är nästa Brad Pitt och jag översatte artikeln som ni kan läsa här-

Breaking Dawn rob brad 280x259 MTV Hollywood Crush: Is Robert Pattinson The Next Brad Pitt? Water For Elephants Costume Designer Thinks So robert pattinson

“Han är ganska perfekt,” säger hon. “Han är lätt, precis som Brad på det sättet. Du kan inte ta på dem något som de inte ser bra ut i.” Ahh fördelarna med att vara löjligt snygg.


Likheterna slutar inte där. Jacqueline lägger till att de två killarna inte bara har utseendet gemensamt.

“Det är så kul att jobba med dem båda.  De är båda riktigt härliga människor och de är trevlig mot alla, med respekt för allas arbete, sammarbete och det är äkta (som om vi behövde fler skäl att älska dem). Det är något väldigt jordnära med dem båda. Brad eftersom han är från mellanvästern, tror jag och Rob för att han kom från teatern. 


Jacqueline, som har träffat både Brad och Roberts familjer säger att deras uppfostran definitivt har bidragit till att de är all-around awesomeness. “Jag träffade båda deras familjer och de är båda väldigt älskvärda och väluppfostrade, säger hon. 


Ja vad tror ni? Kanske, kanske säger jag :) De båda är duktiga skådespelare och det är inte alls helt omöjligt att Robert blir nästa Brad.

Källa

 
ANNONS
 
Joannah

Joannah

17 april 2011 20:56

Sv: jag tycker det är så sjukt bra! (the vampire diaries) helt ärligt jag är beroende! :D

http://joannahs.blogg.se

 
josefine

josefine

17 april 2011 21:34

sv:tack så jätte mycket! :D

http://www

 
Elle

Elle

17 april 2011 23:05

haha aaa det han jag visst ^^ tyckte den headern blev ganska cool så den får bli så ett tag framöver. Är inte få bra på design och så så jag pallar inte fixa så mycket :P

haha jaa för hon ser verkligen traschy ut! när hon går i sina vanliga kläder men är galet vacker på galor eller bara i alla de många filmerna hon medverkar i! ganska coolt egentligen!

haha nja jag hade inte heller hört talas om henne innan jag "hittade" henne och läste på lite. hon är iaf galer vacker så det är ju en liknelse med britney spears ;) haha! nää men jag diggar den låten iaf!

ååh asså jag är fett taggad med bal men samtidigt så hittar jag ingen klänning så jag börjar få panik över att jag inte hittar nån. Min storasyster tycker jag ska ha en som är lite tuffare med typ pärlor men asså d et är ju inte bal men den är fin. mamma tycker jag ska ha en lång fin balaktig och jag vet inte vad jag vill ha själv så jag är helt hysterisk över det!!!!! ^^ hehe asså...

haha aaaha då fattar jag! ska kika in på andra bloggen nån gång. Hur går det med erat projekt?? :D

Kram Elle

http://www.hallonflickan.bloggagratis.se

 
kimberly

kimberly

17 april 2011 23:29

svar ; den headern där jag bara skrivit mitt bloggnamn? :) TACK!
hahaha ja det hade jag verkligen, tack. hoppas du också hade det! :)

http://sandrakimberly.devote.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se