Twilight  News

Direktlänk till inlägg 11 april 2011

Robert Pattinson signerar tröja Yoshiki Foundation America Japan Earthquake Relief

Av Sofie - 11 april 2011 16:00

Robert Pattinson hjälper Yoshiki Foundation America Japan Earthquake Relief genom att signera en t-shirt som sedan ska auktioneras ut till högstbjudande. Andra stjärnor som är med på detta är bland andra Reese Witherspoon, James Franco. De är alltså en insamling för de som drabbades av tsunamin i Japan.


CALL TO ACTION:
On Friday, March 11, a 9.0 earthquake and catastrophic tsunami desecrated northeast Japan, killing thousands of people, injuring and/or displacing tens of thousands more, destroying property, marine life, communications and transportation systems. The physical and emotional trauma of this natural disaster has yet to be fully realized.  All proceeds raised by Yoshiki Foundation America “Japanese Relief Fundraising Auction” in conjunction with Yahoo Japan and associates will go to Japanese Earthquake and Pacific Tsunami recovery efforts.


Breaking Dawn Rob autograph t shirt 560x95 Autographed T Shirt By Robert Pattinson To Be Auctioned For YFA Japan Earthquake Relief robert pattinson

Källa

 
ANNONS
 
3mma

3mma

11 april 2011 17:13

sv: Jaa den gillade jag men som sagt overklig och konstig ibland X)

Jag gillar när superstars tänker på andra personer :D

http://www.gillew.blogg.se

 
N A T H A L I E  n y r é n

N A T H A L I E n y r é n

11 april 2011 17:22

DAGENS BLOGG - klicka på bilden för att se vinnaren, om du inte vann så kan du vara med igen. Lycka till!

http://nathalienyren.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se