Twilight  News

Direktlänk till inlägg 2 april 2011

Step Up 3D recension

Av Sofie - 2 april 2011 19:30

Vi tar ett litet filmtips ikväll tycker jag! :)


Orginaltitel: Step Up 3D
Regissör: Jon Chu
Utgivningsår: 2010
Genre: Drama, Musik, Dans
Längd: 107min
Skådespelare: Rick Malambri (Luke), Adam G.Sevani (Moose),  Sharni Vinson (Natalie)
Vart kan jag se den? Finns att bevaka på cdon.se och kommer kosta 169kr.
Handling:
De två bästa vännerna Moose och Camille ska börja första året på college i New York. Det tar inte lång tid förens New Yorks undre värld frestar och snart är Moose med i en hårt sammansvetsad grupp av New Yorks street dansare. Snart står de mot världens bästa hip-hop dansare i en showdown som kommer att förändra deras liv.
Vad tycker jag?
Jag kan inte dansa och jag tror det är därför som jag älskar de här Step Up filmerna! Den tredje filmen bjöd verkligen på ny dans och riktigt coola dansscener och jag kan inget annat än att älska den. Jag vill också kunna dansa när jag ser den, det bjuds också på lite dramatik och romantik och det är väll inte fel nu i vintern. Tycker ni om dansfilmer tror jag inte ni kommer bli besvikna på denna filmen :)
Av mig får Step Up 3D 8/10 
/Sophie
.

 
ANNONS
 
jessica

jessica

2 april 2011 20:51

Jag tkr faktist också om dansifilmer och jag håller med dig om att Nina dobrev och kellan lutz i en film kommer bli så spännande:)
Läs gärna vår berättelse/fanfic och kommentera;)

http://thevampireobsession.blogg.se

 
kimberly

kimberly

2 april 2011 21:22

Hej, fin blogg! Älskar verkligen Twilight!
Har ny blogg så du får gärna kolla in den!
svar ; ja jag längtar också riktigt mycket, synd att det är så lång väntetid mellan delarna :(

http://www.sandrakimberly.devote.se

 
3mma

3mma

2 april 2011 21:35

sv: Ja det är hon :)

Jag har bara sett Step Up 1 , tycker den är jätte bra ^^

http://www.gillew.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se