Twilight  News

Direktlänk till inlägg 1 april 2011

Burlesque recension

Av Sofie - 1 april 2011 19:30

Här kommer en liten recension på en film som jag tycker mycket om, i filmen kan vi se snyggingen Cam Gigandet som spelade James i Twilight. Jag älskade musiken i filmen såvill ni lyssna på soundtracket lyssna på spotify ;) Klicka här!


Orginaltitel: BurlesqueSF Bio: Burlesque
Regissör: Steve Antin
Utgivningsår: 2010
Sverigepremiär: 28 januari 2011
Genre: Drama/romantik/musikal
Längd: 119 min
Åldersgräns: Barntillåten
Vart kan jag se den? Går just nu på Bio och dvdn finna att bevaka hos Cdon.se
Skådespelare: Christina Aguilera (Ali), Cher (Tess) och Cam Gigandet (Jack)
Handling:
En ung kvinna (Ali) vill glömma sitt förflutna så hon tar anställning som servitris på en neo-burlesque klubb i Los Angeles. Ali's dröm är inte att vara sevitris utan att få uppträda på scenen! Klubben har dock sett sina bästa dagar och ägarinnan Tess hotas att lägga ner samtidigt som hon jagas av skulder och en affärsman som vill köpa klubben.
Vad tyckte jag?
Jag kan börja att säga "Jag vill se den igen!" Så bra tyckte jag faktiskt att den var, jag kom på mig själv flera gånger med vilja dansa och sjunga och det var svårt att sitta still i biostolen. Filmen hade lite av varje humor, drama och humor och såklart en massa bra musik och dans! Snyggingen Cam spelade sin roll mycket bra och Christina passade in rollen som den glada Ali och Cher, ja det var kul att se henne i filmen :) Gillar du musik, dans och vill ha en good feeling se filmen!
Av mig får Burlesque 8/10 
/Sophie


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se