Twilight  News

Alla inlägg under juli 2010

Av Sofie - 27 juli 2010 19:30

Nu ska jag och min vän äta mat och sen blir det film tajm! :) VI får se vad det blir för film idag. Xavier Samuel som spelar Riley i Eclipse har spelat in en film som heter The Loved Ones och det finns nu en trailer ute för filmen och den kan ni sse här under.


I filmen spelar Xavier Brent och han har sagt nej till att gå på skolbalen med Lola och därför planerar hon en hämnd på honom.

VARNING till er alla för äckliga och hemska scener i trailern och jag måste nog säga att jag inte vågar se denna filmen :S

Kramar B <3


Källa

Av Sofie - 27 juli 2010 18:45

Några av de här bilderna på Ashley Greene (Alice) från Elle MAgazine har ni sett tidigare. Men det har också kommit några nya bilder och jag måste säga att man blir lika avunsdjuk varje gång man ser nya bilder på henne, fantastisk söt!

Älskar alla photo shoo tmed stjärnorna :) Kramar B <3


imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com
Av Sofie - 27 juli 2010 18:00

Alex Meraz (Paul) och BooBoo Stewart (Set Clearwater) var med på The 5:19 Show och de ska lära oss hur man blir en varulv. De har fem snabba tips så nu kan er dröm gå i uppfyllelse, haha nej jag bara skojar ^^

Men det var en ganska rolig video tyckte, magrutor av papper och ett stort vrål.

Ja kolla in videon, Kram Bellz :)<3


Källa

Av Sofie - 27 juli 2010 16:15

Idag tänkte jag att vi skulle uppmärksamma en person som har gjort Twilight filmerna möjliga för utan hennes hjälp hade de inte blivit så bra som de är.

Som sagt för att det ska bli bra behövs det mer än ett par fantastiska skådespelare ;)


Fullständigt namn: Melissa Anne Rosenberg

Född: 28 augusti 1962, Marin County, Kalifornien, USA

Yrke: Manusförfattare och producent


Minibiografi:

Melissa är dotter till psykoterapeuten Jack Lee Rosenberg och advokaten Patricia Rosenberg. Hennes mamma Patricia dog när Melissa var i tonåren och hennes pappa gifte om sig. När hon var liten ordnade hon små teater föreställningar i boskapsområdet och barnen som bodde där fick vara med och spela rollerna. Sedan flyttade hon runt lite och tog en examen vid University of Southern California's (USC) Peter Stark Producing Program med en Master of Fine Arts grad i film och tv producerande.


Nu bor Melissa i Los Angeles tillsammans med sin man Lev L. Spiro osm jobbar som Tv regissör och de har en huns tillsammans som heter Zuma.


Här kommer en lista över producerade tv program:

  • Dexter-hon har varit med och producerat ca 36 program (2006-2009)
  • Alyx (2008)
  • Love Monkey-2 program (2006)
  • The O.C-26 program (2003-2004)
  • Läs mer om producerade program av Melissa här ;)

Manusförfattare:

  • The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 (2012) (pre-production)
  • The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 (2011) (pre-production) 
  • The Twilight Saga: Eclipse (2010)
  • Dexter-11 program
  • The Twilight Saga: New Moon (2009)
  • Twilight (2008)
  • Alyx- tv (2008)
  • Step Up (2006)
  • Love Monkey-tv (2006)
  • The O.C- tv (2003-2004)
  • Läs mer här :)

Vi har Breaking Dawn att se fram emot och jag hoppas hon lyckas lika bra med manuset som hon har gjort till de andra filmerna :D Kramar <3

bildkälla

Av Sofie - 27 juli 2010 13:30

Jackson Rathbone som snart är bioaktuell för The Last Airbender (Sverige) har gjort ett nytt photo shoot tillsammans med sina co-stars för att promota filmen. Han co-stars är Nicola Peltz och Noah Ringer. Vi får vänta ett litet tag till på filmen men när den kommer ska jag nog ta och se den :)

Kram B <3


imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Källa

Av Sofie - 27 juli 2010 11:00

Japp ni läste rätt, i Forks finns det mesta som finns med i Twilight filmerna. Nu finns det också ett hus som liknar Sam, Emilys och Jacob och Billys hus ;) Så om ni har vägarna förbi varför inte stanna en natt eller två, klicka här för att se karta och mer bilder.

 

Forks vacation farmhouse rental:4 bedrooms, 2 full bathrooms, sleeps 10, covered porches, firepit, BBQ


Come and stay at Jacob’s House for a great time at reasonable rates. Sam and Emily’s Apartment: has a King bed, full kitchen, bath, living room with a futon. Sam and Emily’s room decorated in red and just the room for the wolf pack leader. Lots of privacy and space. Jacob Black’s Apartment has two queen beds, and bunk beds. Sleeps six. The apartment has a kitchenette, full bathroom, and a sitting area. Whole house for up to 10 people to enjoy the privacy of the entire house and yard.
Inte illa :) Kramar till er Bellz <3
lapush6
Av Sofie - 27 juli 2010 10:15

Anna Kendrick som spelar Jessica i Twilight Sagan har en ny roll på gång och det är i den nya filmen Scott Pilgrim vs. the World. Filmen kommer att ha premiär den 24 september här i Sverige och Anna ska spela Stacey Pilgrim och i huvudrollen som Scott Pilgrim kommer vi att se Michael Cera.


Enligt Imdb handlar filmen om Scott Pilgrim som är 23år gammal och har ett fantastiskt liv, han spelar i ett band och han dejtar en söt High School tjej. Allt är fantastisk tills han träffar den mode farliga rollerblade åkande tjejen Ramona Flowers. Men Ramona har sju ex, kan Scott slå dem så att de inte kommer emallan deras lycka?


FIlmen är baserad på romanen Scott Pilgrim Volume 1: Scott Pilgrim's Precious Little Life, skriven av Bryan Lee O'Malley. Här kommer ett nytt klipp med Anna :)

Kramar B <3


Källa

Av Sofie - 27 juli 2010 09:30

Jag älskar Soundtracken till Twilight Saga filmerna och jag tycker att de har lyckats riktigt bra med att hitta musik, låtar och artister som passar in i filmerna.

På det senaste soundtracket alltså till Eclipse har jag ännu inte kunnat välja en favoritlåt men det beror på att det är så många bra låtar :P

Men an av mina favoriter är Eclipse (All Yours) med Metric, de var nyligen med på on the Tonight Show with Jay Leno och då spelade låten live.

Vad tyckte ni om det?

Kramar Bellz :)<3


Videokälla

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skapa flashcards