Twilight  News

Direktlänk till inlägg 24 juli 2010

Fantastic Mr. Fox-Recension

Av Sofie - 24 juli 2010 19:45

I våras när jag var på filmfestival i Malmö såg jag sverige premiären av filmen Fantastic Mr. Fox och här kommer en recension om filmen.


Orgnialtital: Fantastic Mr. Fox (svenska. Den fantastiska räven)

Regissör: Wes Anderson

Utgivningsår: 2009

Genre: Komedi/Animerad/Familj

Längd: 87min

Produktions land: USA, Storbritannien

Skådespelare: rösterna George Clooney (Mr. Fox), Meryl Streep (Mrs. Fox)

Vart kan jag se filmen? Kommer ut på Discshop.se den 18e augusti 2010, vanlig dvd kostar 169kr, Blu-ray 249kr


Handling:

Filmen bygger på en roman från Ronald Dahl (han som skrev Kalle och chokladfabriken). Det är en filmatisering av den charmige och sluge Mr.Fox som nu har lagt sina vilda dagar bakom sig. Han ska bara göra en liten räd först mot de tre elakaste bönderna Boggis, Bunce och Bean. En historia om vänskap, att gå över gränsen och ansvar.


Vad tyckte jag?

Mycket kul att George Clooney och Meryl Streep gör rösterna till Mr & Mrs Fox de passar siper bra! Det är en helgalen komedi som bjuder på många skratt och filmen var animerad på ett mycket roligt sätt tycker jag. Klockren humor, jag trodde inte att jag skulle gilla filmen när jag såg trailern men jag hade fel :)


Av mig får Fantastic Mr. Fox 8/10

Filmtrailern och lite bilder kommer här, Kram B <3Källa, Källa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se