Twilight  News

Direktlänk till inlägg 22 juli 2010

7minuter långt The Runaways klipp

Av Sofie - 22 juli 2010 09:00

Good moorgon :)


Hoppas alla är pigga och glada idag, det blev en lyckad kväll igår och mamma och jag såg Eclipse på bio. Mamma tyckte den var mycket bra och den bästa i serien så här långt men hon sa också " det var kanske dumt av mig att se filmen nu, för då måste jag vänta så länge tills jag får se fortsättningen". Haha då svarade jag att det var lika för oss alla ^^ Men den var till och med lite bättre andra gången på bio!


Några av er kanske har sett The Runaways med Kristen Stewart (Joan Jett) och Dakota Fanning (Jane) i? Det har nu kommit ut ett ca 7 min långt Dvd klipp från filmen och ni kan se det här under (: Kollade om det fanns någon information om när filmen skulle komma ut i Sverige men man kan fortfarande bara bevaka filmen, filmen kommer ju tyvärr inte bio som det var planerat eftersom filmen inte har en svensk distributör. Mycket synd!

Kramar B <3


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se