Twilight  News

Direktlänk till inlägg 22 juli 2010

Alice in Wonderland-Recension

Av Sofie - 22 juli 2010 20:00

För ganska länge såg jag och min kompis Alice i Underlandet när den kom ut på bio och nu tänkte jag att jag skulle skriva en liten recension om filmen, enjoy!


Orgnialtital: Alice in Wonderland

Regissör: Tim Burton

Utgivningsår: 2010

Genre: Äventyr/Familj/Fantasy

Längd: 1timme 48 min

Produktions land: USA

Skådespelare: Johnny Depp (Mad Hatter), Mia Wasikowska (Alice), Helena Bonham Carter (Red Queen), Anne Hathaway (White Queen) och Michael Sheen (White Rabbit) m.fl

Vart kan jag köpa den? Discshop.se vanlig Dvd kostar 169kr, Blu-ray 249kr och Blu-ray + Dvd+Digital copy 269kr.


Handling:

Sagan om Alice har funnits länge men denna gången är Alice 19 år gammal och lämnar sitt förlovningsparty. Alice faller ner i ett hål efter att ha följt efter en vit kanin och hon är än en gång i Underlandet. I denna konstiga världen känner hon igen vissa saker från drömmar hon hade när hon var mindre. Hon upptäcker en värd fylld av pratande djur, skurkaktiga drottningar och monster och Alice inser att hon är där för ett skäl.


Vad tyckte jag?

Det var mycket kul att se Tim Burtons version av filmen eftersom jag många gånger har sett den tecknade versionen när jag var mindre. Det mesta känner man igen men det finns också lite nytt vilket var roligt. Tim Burton är en mycket duktig regissör och det var fantastiska specialeffekter och en ganska trovärdig miljö med tanke på att det var mycket datorgjort. Johnny Depp och Helena Bonham Carter är otroligt bra i sina roller så det blir + för filmen :)


Av mig får Alice in Wonderland 7.5/10  men sevärd om man gillar coola specialeffekter och datorgjorda världar ;)

Här kommer trailer och några bilder, har nisett filmen vad tyckte ni om den?Bildkälla, Bildkälla

 
ANNONS
 
Signe

Signe

22 juli 2010 22:11

Älskar filmen, älskar Johnny!;)

http://signebergstrom.blogg.se

 
Ingen bild

Metronyx

22 juli 2010 22:59

Har sett den både en och sss antal ggr, vilket lite avslöjar vad jag tyckte om filmen : D. Älskar ju Tim Burton och Alice sagan (ännu en cool Alice huh). Sen vet jag att en del blir paff för att filmen inte är som den tecknade men, den ska ju handla om hennes återkomst och inte första besöket. Kul att du gillar den.

 
Ketchupmamman

Ketchupmamman

23 juli 2010 10:59

Åh, jag vill gärna se den, men funderar på hur pass små barn som den funkar för. Jag tyckte själv att Alice i Underlandet var lite otäck när jag var liten.

http://www.ketchupmamman.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se