Twilight  News

Direktlänk till inlägg 17 juli 2010

10 skäl till att vi fortfarande är besatta av Robert Pattinson

Av Sofie - 17 juli 2010 10:15

I juli numret av Cosmopolitan Magazine finns det en artikel som heter 10 Reasons We Are Still Obsessed with Robert Pattinson. Det finns många saker vi fans gillar med Robert men här är cosmos bästa-


1. He doesn’t date skanky chicks.
2. He isn’t afraid to be a goof.
3. He works sunglasses like James Dean.
4. He’ll whisper in your ear.
5. He has serious bedhead.
6.He’s just scruffy enough.
7. He walks like a tiger.
8. He always signs stuff for fans.
9. He’s sexy – even when he looks pissed off.
10. Uh…he’s really hot!


Håller ni med på punkterna? Gillar bilden från tidningen, alltihop passar så bra in med punkterna de hade skrivit ^^ Gillar bild tre :D

Kramar B <3


Källa

 
ANNONS
 
Ida

Ida

17 juli 2010 17:56

Uuh,kanske så är jag korkad men på ettan har dem skrivit "he doesn't date skanky chicks" och så är det en bild på Kristen..?
Menar dem att hon är "skanky"(som vissa skriver) eller att dem inte tycker det? HAHA :(

Svar: Jo,lånbeningar tycker jag att det låter way coolare än harkrankar! :D

http://eldflickan.blogg.se

 
elle

elle

17 juli 2010 22:14

haha jag måste hålla med på alla punkter där!!! bra lista, har du gjort själva listan själv? isåfall vad betyder "skanky"?
(som jag sagt tidigare så har min engelska tagit semseter den me, haha igår ägnade jag 10 min åt att försöka lista ut hur "This" stavades, jag kom fram till "Dis" haha jag har aldrig skrattat så mycket när jag väl kom på det^^) hoppas du fattar vad jag mana, jag är, just nu trött och föummig, och det är ingen bra blandning^^:)

Kram E

http://hallonflickan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se