Twilight  News

Direktlänk till inlägg 17 juli 2010

Kristen Stewart ELLE Ukraina

Av Sofie - 17 juli 2010 09:00

God morgon regniga Sverige!


Vaknade klockan sex av att det öste ner utanför fönsterrutorna men som tur var kunde jag som somna om igen. Det fortsätter att regna lite smått men jag antar att det behövs efter all sol :) Perfekt dag att vara inne och städa och titta på film kanske.


Jag tycer att vi fortsätter att börja morgonen med ett tidningsomslag och denna gånge är det Kristen Stewart som är på omslaget för ELLE i Ukraina. Mycket fint omslag tycker jag :) Hon verkar vara en person som verkligen är sig själv och det tycker jag är härligt!

Kram Bellz <3


Källa

 
ANNONS
 
elle

elle

17 juli 2010 22:18

haha jag vaknade av att det blixtrade och åskade och regnade runt 8!! fan va jag blev rädd när man vaknar av ett stort muller!!! men det avtog och blev riktigt varmt runt 11 och när vi kom hem hade ovädret kommit ikapp oss så det har regnat ett tag nu, men slutade för en liten stund sen. men gräs mattan behövde det kan jag säga:)

Kram E

http://hallonflickan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se