Twilight  News

Direktlänk till inlägg 1 april 2010

Mtv om The Second life of Bree Tanner

Av Sofie - 1 april 2010 18:45

Vill ni ha lite mer koll på vem Bree Tanner är?

Mtv har en bra artikel om det man behöver veta om karaktären, jag översatte det mesta av artikeln så det kommer här.


“Eclipse” Exclklusivt:
Om du bara har sett Twilight filmerna eller läst de första två böckerna i Twilight serien, bli intechockade över att nhi inte har en idé vem Bree Tanner är.Faktum är att du inte ska vara upprörd om du har läst Eclipse och du fortfarnde inte vet vem hon är. Tanner är en karaktär som introduceras mycket kort innan hon dör i “Eclipse” och kan enligt många (utom Stephenie Meyer) ses som en bortkastad karaktär.


Ett kort liv:
Tanner finns bara med i 10 sidor innan hon dödas av Victoria’s krig mot Cullens och Quileute varulvs klanen. Hur som hällst,  av alla de nyfödda vampyrerna som finns med i Eclipse så är Bree en av de få som intrduceras för läsarna. Oturligt nog så tog det inte så lång tid från det att hon förvandlades till vampyr tills hon mötte slutet...igen.


Dramatiskt döds Scen:
Det visar sig att Tanner inte är den bästa nyfödda vampyren bland dem, och hon är ett så stort fan av att döda oskyldiga och dricka deras blod. Hon försöker att ansluta sig till Cullen klanen och bli en "vegeterian" men det slutar med att hon blir dödad av Felix som har order av Jane, en medlem av Volturi guarden (spelad av Dakota Fanning).


Nyfödd vampyr:
En stor del av storyn i Eclipse omgivs av bad vamp Victoria som håller på att skapa en armé av nyfödda vampyrer i området runt Seattle, det är för att hon ska kunna föra ett krig mot Edward Cullen som dödade hennes älskare James i Twilight. När en vampyr först är skapad är den som starkast, det är därför Victoria är runt och skapar nya vampyrer så att hon kan ha en mycket kraftfull armé.When a vampire is first created, it is at its strongest, so Victoria went around recklessly creating vampires so she could have an extremely powerful army behind her. Tanner är bara ett olyckoffer.


Vill ni läsa hela artikeln klicka här!

Kramar på er <3

Källa

 
ANNONS
 
elle

elle

2 april 2010 11:31

Glad påsk!
nu åker jag till mitt landställe! men ha en Glad Påsk med mycket godis och gula små kycklingar:)

kram elle

http://hhallonflickan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se