Twilight  News

Direktlänk till inlägg 22 januari 2010

Peter Facinelli vill ha 15års gräns på Breking Dawn

Av Sofie - 22 januari 2010 19:00

Hittade en artikel om att Peter Facinelli vill att det ska bli 15-års gräns på Breaking Dawn när den kommer ut.





Vi har väntat såååå länge efter att ÄNTLIGEN få så se Robert Pattinson och Kristen Stewart söta, underbara kärlek i den fjärde och sista Twilight filmen, Breaking Dawn. Men det har kanske inte lsgait oss att endel personer (föräldrar) inte är så göada för detta.


Hur som helst, Peter Facinelli som spelar patriarken Carlisle Cullen har försökt att sätta stop i vägen.





"Jag har en 12årig dotter(Luca Bella som har en mamma vid namn Jennie Garth). Hon är ett stort fan av filmerna och böckerna och jag vill inte att hon ska känna sig utanför eller obekväm",säger Peter till HollywoodLife.com Januari den 16e på Lionsgate’s pre-Golden Globes party.





"Förhoppningsvis kommer det att vara en PG-13 film (Vilket betyder 15års gräns) Jag är säker på att producenterna och regissören vet vad de vill och vad de gör, men jag är också säker på att de inte vill stöta bort fansen."

 




Peter Facinelli har det inte lätt i detta han vill inte förstöra för dottern men han vill inte heller förstöra för alla Twilight Fansen.

Jag kan förstå honom i detta och han vill vara en bra pappa, villket jag tycker han verkar vara :)

Jag skulle kunna förstå om det blev en 15 års gräns eftersom den kommer innehålla ganska mycket mer än de andra filmerna.

Men det är ju då självklart om dom som inte hunnit fylla det då :/

Ja det är bara att vänta och se!

Kram på er <3


Källa

 
 
elle

elle

21 januari 2010 20:43

hhaa det gör inge för mig, då kommer jag vara 15:DDD fast om eclipse är från 15 så blir det problem, då kommer jag vara 15 om 1 månad-.- haha och min kompis är 15 om mindre än 2 veckor (hehe hon är fortfarande skitsur:P )

kram elle

http://hhallonflickan.bloggagratis.se

 
Pefi

Pefi

22 januari 2010 22:07

Vi har ett problem:
Åldersgränsättarna skulle bokstavligt talat göra vad som helst för att sabba och provosera med alla Twilightfan bara för de flesta är tjejer. Och hä har du cangsen! Så de sätter 15årsgräns för filmen och alla Twilightfan mejlar, Nordisk film kanske överklagar eller så gör något Twilightfan det och det går nog upp i domstol igen. Och då kommer dommaren säga något i stil med:
"Det är för olämplig för barn under 15" och vi kan ingenting göra. Så vi måste komma på något för de ska ge med sig, men jag fattar inte riktigt varför den ska bli från 15. Alla Owen Wilson-filmer är ju från 11 (i alla fal de jag sett och de hade ganska mycket Breaking Dawn handling, som en film där de snyltgästade på ett bröllop)! Vi måste göra något innan Åldersgränsättarna ser Breaking Dawn!
Kram

http://pefi.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Linda

23 januari 2010 19:24

Hej!
Jag har en kompis som läste / hörde någonstanns att Robert Pattinson inte skulle spela Edward i Breaking Dawn. Jag fick hyperpanik. Om detta är sant så börjar jag gråta och sedan ska jag stämma den som ersatte Rob. Du kanske vet om det här är sant eller inte?
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skapa flashcards