Twilight  News

Direktlänk till inlägg 23 november 2009

Svar på New Moon frågor!

Av Sofie - 23 november 2009 20:45

Hejsan :)


Jag fick lite frågor från några av er läsare och jag tänkte att jag skulle lägga upp det nu nr jag hade svarat. Skulle vara kul om ni också svarade på fårgorna så man får veta vad ni tänker :D


Fråga1: Hur har du förberätt dig inför New Moon?

Svar: Jag har faktiskt inte gjort så mycket, jag läste New Moon för någon månad sedan och så har jag lyssnat mycket på New Moon Soundtracket. Måste säga att jag tror att det kommer bli bra musik i filmen och att det passar in. Jga har försökt att undvika spoilers vilket inte är det lättaste när man ska leta rolig fakta till bloggen och videos. Jag har försökt att inte kolla på videosarna men det har varit svårt.


Fråga2: Vad är dina förväntningar på New Moon?

Svar: Hmm ja, jag har försökt att inte ha för stpra förväntningar på filmen men det är svårt att inte ha det när man läser vad casten säger om New Moon manuset och man hör de som har sett den. Men som sagt jag försöker att inte ha för höga förväntningar.


Fråga3: Vem är din favoritkaraktär om du inte får välja Edward och Bella?

Svar: På den kvinnliga sidan säger jag definitivt Alice, hon är en sån underbar karaktär och man blir alltid så glad av henne. Ashley Greene som spelar Alice är helt perfekt för rollen!

På den manliga sidan har jag lite svårt att välja Emmett, Carlisle eller Jacob?

De är alla bra på sitt sätt men jag tar nog Emmett för han är ganska rolig och han känns lite som en storeboro man inte har ^^


Fråga4: Vilka egenskaper har du gemensamt med karaktärerna?

Svar: Hmm ja vi ska se här, vi börjar med Bella.

Vi har båda brunt ganska långt hår, jag är ganska blyg innan jag har lärt känna personerna och jag blir aldrig brun.

Jag spelar piano vilket också Edward gör, men annars har jag nog inga likheter med honom för jag glittrar inte i solen etc.

Alice är kanske den karaktären som liknar mig mest, jag är ganska kort vilket också Alice är. Jag är oftast ganska hyper och glad och försöker alltid pigga upp människor i min omgivning, observera att det är endast med människor som jag känner för annars är jag blyg.

Annars vet jag inte att jag har så egenskaper gemensamt med karaktärerna,kommer inte på mer nu iallafall :)


Ja där var lite av min svar, har ni mer frågor kommentera eller skicka ett mail till mytwilight@live.se ;D

Kramar Bellz <33

Bildkälla

 
ANNONS
 
therese

therese

23 november 2009 21:05

sv;
Vad bra!, ja jag har också sett den!
jag tyckte den var super och vill bara se om den nu! :D
hehe tack så mycket, vill inte vara sjuk imorgon, vi ska ta sprutan mot svininfluensan imorgon ^^
Kram Therese :D

http://theresejohanssooon.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se