Twilight  News

Direktlänk till inlägg 18 november 2009

Kristen, Taylor, Robert x3

Av Sofie - 18 november 2009 15:45

Tjosan :)

 

Nu var skolan slut för idag och jag är äntligen hemma igen!

Hoppas ni alla har haft en bra dag i skolan/jobbet eller vart ni än ha varit, min dag var bra tills jag insåg att jag var tvungen att cykla hem i regn och blåst. Så nu när jag är inne har jag bytt om till torra kläder för jag var genom blöt och det blåste riktigt mycket!

Ville bara tacka min kompis för att jag fick planchen och sidorna från FRIDA tidningen av henne, för hon tänkte på mig när hon hade fått hem tidningen och att jag kanske ville ha dom :) <3


Men nu över till Twi-stuff  och jag hoppas att ni gillar intervjuer och videos för jag hittade tre videos med Kristen, Robert och Taylor från röda mattan på premiären igår.

Själv tycker jag det är ganska kul att se, man får en liten känsla av att det snart är dags för premiären :D

Hoppas ni gillar Headern, tänkte fick ju göra det lite speciellt nu innan preiären!

Stora Kramar Bellz <3
Källa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se