Twilight  News

Direktlänk till inlägg 18 november 2009

The Twilight Saga inte bara för ungdomarna!

Av Sofie - 18 november 2009 16:30

Hejsan Svejsan :D


Hittade en artikel på CNN.com som handlar om att The Twilight Saga inte är för ungdommar, ni kan läsa artikeln här under:


They don’t call it “Twi Crack” for nothing.

Lisa Hansen, for example, thought she had lost her mind the first time she read “Twilight.” Partly because she’s 36.

“I was absolutely worried that something was wrong with me,” the Utah mother of two said. “I just couldn’t put it down — I was obsessed completely.”


She picked up the first of Stephenie Meyer’s vampire novels — recommended by a teen neighbor — with few expectations. After devouring it, she couldn’t get the images of doomed love between a vegetarian vampire, Edward, and an awkward teenage girl, Bella, off her mind. Hansen thought about the books so much she seriously wondered if she was experiencing some sort of midlife crisis.

“I thought I was the only woman in the world who was my age and was just obsessed with books,” she said.

In reality, far from it. Hansen is just one of the thousands of women around the world who have gotten caught up in the vampire frenzy.


t1larg_cougars_twilight_courtesy

While they resemble the youthful, squealing “Twilight” fans on occasion — Kellan Lutz, who plays vampire Emmett Cullen in the films, admitted some of the mail he gets from older fans makes him blush — they’re still not the typical fan girls.

For starters, being so in love with “Twilight” when you’re “of a certain age” can come with a healthy dose of shame.

“The stigma of it being a teenager’s book was the biggest issue,” Hansen said. “Everyone felt the same way I did, like, ‘What’s wrong with me? Why am I obsessing over this teenager thing?’ ”


But, one by one, the women began to find each other online, relieved that they weren’t the only ones.

“As grown women we know that we never forget our first love, the first time our heart was really broken,” Hansen explained of the often indescribable pull of Meyer’s work. “I just think that so many women can kind of identify with the experiences and emotions and underlying message of how difficult it is to make choices in life.”

Since so many of “Twilight” fan sites were overrun with teenagers, adult women have erected their own digital havens for fans who could take only so much of the “OMG Edward’s so hot!!!” reaction to “Twilight.” There’s Hansen’s Twilight Moms Web site, which she started for married women and mothers who want to revel in their “Twilight” fandom, and sites like 49-year-old Patricia Kopicki’s, which is for any adult “Twilight” fan, parent or not.

Both of them say they get steady streams of messages from women thanking them for helping them come out of their “Twilight” closet.


“Many of us [fans] are happily married with kids, some as old as the male leads in ‘Twilight.’ Some of them jokingly refer to themselves as ‘cougars’ because of this, but it’s used as a humorous way of saying we realize we are old enough to be Robert Pattinson’s mother [and] we still find him attractive,” Kopicki said.


Ska jag vara ärlig hade inte jag velat att min mamma skulle vara besatt av Twilight Saga eftersom det är något jag gillar och som jag vill kunna ha lite för mig själv. Men jag är medveten om att jag delar det intresset med supermånga fans men det är ändå inte samma sak om mamma skulle vara besatt av det också :p

Har ni kanske mammor eller liknande som är besatt av Twilight Saga?


Kram Bellz <3

Källa

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sofie

18 november 2009 17:48

Jag skulle inte vilja att min mamma var ett besatt twilightfan. Fast hon har faktikst läst första boken!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se