Twilight  News

Direktlänk till inlägg 15 november 2009

New Moon Soundtrack The Score

Av Sofie - 15 november 2009 10:15

Tjoo :D51yJHJ7WUeL__SS500_


Som ni kanske vet kommer New Moon Soundtracket The Score ut den 24 november och igår kunde ni provlyssa på låtarna som ska vara med.

Hittade att Mark Morton hade granskat soundtracket och jag översatte vad han tyckte om det:


"New Moon" är en fantastisk låt att öppna med, eftersom den praktiskt taget tar in dig i den nya världen, även om den också ger dig hintar på vad du kan vänta dig. Det vanliga för Desplat är att han använder sig av tunga stränginstrument och New Moon är inget undantag. Men han tillför också den klassiska vampyr genren från tidigare epoker. Du kan definitivt höra ekon av Elliot Goldenthal s Interview with the Vampire och Wojciech Kilar's Bram Stoker's Dracula. Även smaker av John Williams ' Dracula Score från 1979 lägger inspirerande textur till  Desplats arbete.


Jag tror att Desplats musik kommer vara fanastisk i filmen!

Stora Kramr Bellz <3

Källa

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se