Twilight  News

Direktlänk till inlägg 15 november 2009

Entertainment Weekly Intervju Robert, Kristen och Taylor!

Av Sofie - 15 november 2009 14:15

Hejsan :D


Nu hade jag tänkt att översätta en intervju från Entertainment Weekly med Kristen, Robert och Taylor, men det är mest Robert, så luta er tillbaka och läs :)


42198940

"Jag svär att jag aldrig har upplevt något liknande. Det är likadant varje dag, " säger New Moon stjärnan Robert Pattinson som spelar karaktären Edward. Under en paus från filmningen av Eclipse, den tredje film att filmatiseras från Stephenie Meyer's Twilight romaner. Pattinson - sitter bredvid costars Kristen Stewart och Taylor Lautner - återberättar den fortsatta storyn. I Twilight villde de att jag skulle ha hår ner till höfterna. "(" Han är en lögnare, "säger Stewart lekfullt." Han minns inte. Han minns hur de gjorde honom, men de var precis, precis, ner till här [ pekar på axlarna]. ") Pattinson fortsätter. "Jag sade till dem:" Titta, det kommer aldrig hända. "Jag sa," Det ser ut så här redan, jag kommer att ställa till håret sähär när jag kommer till set. "" Jag låter så dum, men på många sätt är håret 75 procent av min prestation, "medger den 23-årige skådespelaren, hans lockar är nu bekvämt gömd under en Yankee's mössa. "Så i den andra sa jag," Lyssna, jag måste tona ner håret. Låt oss göra det lite mer verkligt, lite mer ... Method ", säger han med ett skratt. "Och sedan, i det tredje, jag gör kamp scener och det finns en slinga som går ner i min panna och de säger," Vi måste göra det igen eftersom ingen kommer att känna igen dig! Ingen kommer att veta vem du är! "Jag måste alltid se ut som affischen. Bara ifall de vill använda ett klipp för trailern. Det fanns ungefär fem personer i olika avdelningar som på grund av min lugg, hamnade i tårar. "


Stora Kramar Bellz <33


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se