Twilight  News

Direktlänk till inlägg 15 november 2009

Kellan om Eclipse!

Av Sofie - 15 november 2009 16:45

Hejhej!
Kellan Lutz gjorde nyligen en intervju med E! och han pratar bland annat om varför han ser mer fram emot Eclipse är New Moon.

Jag har översatt den ifrån http://www.eclipsemovie.org/.


"Eclipse" är en maskulin film" säger Lutz. "Jag älskar den. Jag fick göra alla mina stunt själv. Det är en action film!"


Det är faktiskt så att Lutz tror att den tredje filmen kommer bringa ännu fler fansen till hypen.

 

"Det kommer vara en av dom filmerna där killar som inte gillar Twilightserien men gillar coola actionfilmer kommer se den. Och dom kommer ta med sina flickvänner som är anti-Twilight för dom vill inte se den själv" förklarar Lutz. "Dom kommer att komma dit och förälska sig i den också".

 

Och Lutz hoppas att det leder till....vi låter honom förklara.

 

"Jag har ett fantastiskt team och vi fokuserar verkligen på att bli en helt ny actionhjälte" säger han. "Jag vill vara Jason Bourne... och ta över den hypen.Jag älskar att göra stunts,skjuta pistoler och göra slagsmålscener". Vilket leder oss till hans fysik som actionhjälte. Lutz insisterar på att han inte är nån tränings-kompis.

 

"Jag går till gymmet kanske en eller två gånger i veckan i 45 minuter" säger skådespelaren, som också kommer ses i en ny version av Nightmare on Elm Street. "Jag hatar att springa. Jag äter vad jag vill. Jag äter ofta pizza. Och jag har en speciell godis-låda".

 

kellan-lutz-love000x0400x536


Kram
Christina<3

 
ANNONS
 
Emma

Emma

13 november 2009 20:18

Kolla in min blogg nu!! :P

http://emmaanystrom.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se