Twilight  News

Alla inlägg den 5 november 2009

Av Sofie - 5 november 2009 17:15

Hejsvejs :D


Ni vet dom fantastiska bilderna som Kristen och Robert tog för Harpers Bazaar, jag hittade en video som ni kan se här under.

Jag bara älskar deras bilder, de är så fina och det vet jag att jag redan har sagt men det skadar väll inte att skriva det en gång till.

Det finns också två bilder som ni kan se under, jätte fina!

Kram på er <3



3e

Bildkälla

Av Sofie - 5 november 2009 17:00

Hejsan på er :)


Nu var det dags att försöka svara på en kommentar:

Hur betalar man varor från amazon.co.uk?
är det med svenska kronor och med posten? :)

 

Svar: Hejsan :)

Jag brukar inte själv handla på amazon så jag har inet bra koll på detta, men jag kontaktade Marie på Twilight grejer och hon skriver såhär:

 

Jag handlar på Amazon.com för jämnan, känns det som. :-) Det brukar gå att förbeställa grejer från dem när det bara går att bevaka i Sverige, så det blir ofta att jag köper böcker och dylikt från dem. Att tänka på när man ska köpa från Amazon, är att det mest är böcker, filmer och skivor som går att beställa. De flesta smycken osv, det vi skulle kalla "prylar" går oftast inte att beställa. Man kan prova att göra det, men sen säger systemet till dig att varorna i din korg inte går att frakta till din angivna destination. :-( Det är anledningen till att jag köpt rätt mycket från eBay.
 
Man måste även tänka på att kolla upp vem det är du köper grejerna ifrån. Om det står ships from and sold by Amazon, så gäller deras regler och fraktvillkor, men om det står ett annat företagsnamn (dvs en tredjepart som säljer via Amazon) så kan det vara andra villkor, t.ex kan frakten vara dyrare.
 
När det gäller betalning är det enklaste att helt enkelt betala med kort, VISA, Mastercard osv. Det är vad jag brukar göra, och jag vet faktiskt inte om man kan betala på annat sätt. Om det t.ex går att betala med check, så är det ju mycket krångligare eftersom man då måste köpa en check i Sverige och skicka den till USA, vilket i slutändan kan vara ganska dyrt. Amazon är antagligen den största nätbutiken i världen, så det är ju ingen fara att lämna ut sitt kontonummer osv.
Jag hoppas att detta är ett bra svar och ett stort tack till Marie för svaret! :D
Kolla gärna in hennes Twilight Grejer.
Kramar Bellz <3
Av Sofie - 5 november 2009 16:51

Hejhej!
Nu har även jag tagit den ökända svininfluense-sprutan och hela min arm är död,jag menar död. Jag hoppas på att det blir bättre imorn- 1) vi har prov, 2) personal reasons ;)


Iaf,jag har hittat lite pics på Rob i Tokyo,dom är snyggelisnygga som Rob visserligen alltid är :) Hoppas ni gillar dom :) Jag måste sätta mig med fysikläxan nu,tyvärr,så inte mkt bloggning av mig.


gallery_enlarged-robert-pattinso-2

gallery_enlarged-robert-pattinson-tokyo-hotel-checks-out-11042009-02


Kram
Christina<3

Av Sofie - 5 november 2009 16:30

Hejhej :D


Jag hittade nyss helt underbara bilder på Rachelle LeFevre, hon är verkligen vacker!

Bilderna ska vara med i Gotham Magazine.

Tycker att den översta klänningen var jätte fin den klädde verkligen Rachelle.

Kramar Bellz <3


4


2

Bildkälla

Av Sofie - 5 november 2009 16:00

Hejhej :D

 

Hittade en intervju med Chaske Spencer (Sam Uley) som jag har översatt, så ni kan läsa den här under:

 

17: Hur är det att komma in här New Moon Världen?

Chaske Spencer: Det är som en orkan! Det är som du är i ögat av orkanen när du är på inspelningen - allt är lugnt. Då du kliver ut är allt i kaos. Du känner inte det riktigt förrän du kommer ut från produktionen. Men det börjar bli tokigt. Vissa personer har känt igen mig på gatan redan.


17: Hade de förbett dig för detta? Eller, antog du att det skulle bli galet?

CS: Inte riktigt, jag vet inte hur stort det skulle bli. När vi började filma Eclipse, började att bli riktigt mycket. Vi hade paparazzi överallt. Vi kudne inte bara gå nerför gatan längre i Vancouver.


17: Kan du berätta om några galna fans?

CS: Vi hade ett par flickorsom som flög in och de fick rum på vårt hotell och de skulle vänta där. Flickorna skulle också slå läger precis nedanför våra hotell balkonger. Du skulle se över balkongen och vinkar och bara skrek. Det fanns ett par flickor som kom på deninspelningen av Eclipse. Det var riktigt roligt eftersom jag inte tror att de förväntas gå så långt. När de kom dit, stod de bara där med dessa stora ögon. De ekoterade sedan bort men jag ger dem kredit för att de kom så långt.


Hehe ganska roligt att läsa vad fansen har gjort, men ibland kanske de går lite för långt :P

Kramar Bellz <3


Chaske_Spencer2

Källa

Av Sofie - 5 november 2009 15:30

Hejhej :D


Då var skolan slut för idag, det blir väll att göra tyska nu, hoppas att jag kan det snart :)

Hittade en artikel från Vanity Fair, de har en liten Vs mellan Robert och Leonardo DiCaprio.

Läs och sedan se vad ni tycker?


leonardodicapriovsrobertpattinson



In the latest issue of Vanity Fair with those fabulous pictures of Robert Pattinson the interviewer Evgenia Peretz compares Robert Pattinson to Leonardo DiCaprio as she writes…

“Not since Leo, circa Titanic, has a young actor been so aggressively beloved by 13-year-old girls worldwide,”

Now Vanity Fair writer Jessica Flint gives her thought on the Robert Pattinson phenomenon…

Peretz is right—and I would know. I was one of those teenage girls who got caught up in the “Leo-mania” fan frenzy in the late 90s. The first copy of Vanity Fair I ever bought was the January 1998 issue with Leo on the cover. I hung Tiger Beat and Teen Bop posters of Leo on my bedroom walls. And after I saw Titanic in the movie theater six times, one of my friends and I even created a Leo Web site, at a time when you could only access the Internet via a dial-up modem.

Sure, there were other Hollywood stars that set our teenage hearts a-flutter (Home Improvement’s Jonathan Taylor Thomas, Camp Nowhere’s Andrew Keegan, and Casper’s Devon Sawa come to mind), and the Backstreet Boys and N*SYNC boy-band craze that prompted one of my friends to paint her bedroom baby blue (it was Justin Timberlake’s favorite color) came close to rivaling the Leo pandemic. But among us teenagers, it was only DiCaprio who orbited in the true superstar stratosphere.

Although I personally don’t understand the infatuation with Pattinson (luckily, I grew out of my teenage obsession phase long ago), I certainly understand where today’s teenagers are coming from. But I’m still not sure that RPattz hysteria is as intense as Leo-mania was.

So you all know that Rob isn’t my (TSH) ‘cup of tea’ -I just hate that baseball cap!!  BUT even I have to agree that he knows how to photo well and look breathtakingly beautiful when doing a photo shoot.  BUT like most girl my age Leo was *sigh* just Leo….he was perfect and like most I cried my eyes out watching Titanic.  I see Leo mania as something else because it was before high speed tinter-net, before the papz followed your every move and had pictures up with minutes of them being taken.   I think Rob has it much worse because Leo wasn’t mobbed walking down the street and his every move plastered on the web in seconds of it happening.   Its a hard comparison but the teenager inside me says that says Leo wins the battle of the heartthrob and he’d still win if was Leo V Taylor…sorry no one comes between a girl and her first major teenage crush!   I do however still think that RPatz mania is worse than what Leo faced…what do you think and who wins in your eyes in battle of the heartthrobs?


Kramar Bellz <33

Källa

Av Sofie - 5 november 2009 14:30

Hejhej!
Här är 11 saker du inte visste om Robert och Kristen. Dom är översatta av mig från http://thinkingofrob.wordpress.com


Rob: Om att köra bil

"Min pappa säljer bilar,men jag växte upp i London,så jag säger alltid att jag inte kör...jag blir körd. Jag fick körlektioner i Oregon och köpte sen en bil i L.A och jag lärde mig helt enkelt att köra genom att folk tutade på mig. Jag är en usel förare".

Kristen: Om katter vs. hundar

Om hon kunde vara ett djur skulle hon vara en katt. "Med katter så blir det att nån säger 'Kom hit!' och du står bara där typ 'Fuck you'"
  

Rob: Om tvättning

"I London var tvättningen ett enormt uppdrag. Jag och min rumskompis hade BMX cyklar och vi hade varsin och varsin massiv tvättpåse,en kamp"

Kristen: Om manskläder 

"Jag tycker det är sexigt när tjejer bär svarta slappa byxor,formade,men slappa. Jag ser designerkläder på Rob och jag tänker 'Jag vill ha dom byxorna...'"

Rob: Om anonymitet

"Jag önskar ibland att folk inte visste vem jag var, att jag bara kunde ljuga och säga att jag skriver tal till Obama. Det var typ vad jag sa innan Twilight. Och sen kom Obama och skaffade en massa unga författare. Jag fick reda på att en kille, Jon Favreau,som inte är skådespelaren Jon Favreau, skriver för honom. Och jag tänkte 'Wow,jag undrar om folk som tror att jag alltid lurade dom tänker -Herregud,den killen! Den killen som var full i en bar skrev faktiskt hälso-balken' " 

Kristen: Om kroppslängd

"Jag är 1.70 Jag känner att jag borde vara längre. Jag känner att jag är  mindre än jag är mentalt. Jag borde vara 1.80 1.80 hade varit väldigt bra.

Rob: Om pengar

"Jag spenderar inga pengar. Det enda jag verkligen köpt är min bil,som kostade §1500 och den fortsätter gå sönder. Det skulle kännas bra att köpa ett hus åt mina föräldrar,men samtidigt så trivs mina föräldrar där dom bor nu,så det hade bara varit jobbigt för dom. Jag bär samma kläder som jag har och det enda jag brukade köpa mycket av var DVDer."

Kristen: Om agering

"Allt jag gör för jobbet gör mig nervös. Om jag inte är nervös,borde jag inte göra det".

Rob: Om modellandet

"Jag började som 12 åring. Där är många foton från den tiden där jag ser obeskrivligt pinsam ut. Jag kollar bara åt nått random håll  och så".

Kristen: Om bakning

"Jag gör väldigt god paj. Äppelpaj,den är bäst".

Rob: Om dans

Han säger att dans gör honom nervös."Jag brukade vara väldigt duktig men sen hände något i min hjärna".
hb6
Kram
Christina<3
Av Sofie - 5 november 2009 12:00

Hejhej!
Jag har även en intervju med Melissa Rosenberg idag. Hon pratar om New Moon,lite eclipse och lite breaking dawn. jag har översatt den. Hope you like it!



I ditt manus för Twilight,skrev du några direkta citat från Stephenie Meyers bok. Kan vi förvänta oss desamma i New Moon och Eclipse?

Där är definitivt några citat utspridda. I några fall gör jag om fraserna,men jag försöker inkludera så många jag kan.Det är väldigt viktigt. Det tar med smaken av boken in till filmen,så jag försöker verkligen.


Fans vill veta. Kom frieri-scenen med i New Moon?
Frieriet kommer i slutet av New Moon och det är det första frieriet. Absolut i Eclipse, frieriet när dom är på sängen, ja- för mig, var den en intressant scen från boken. När Edward går ner på knä,med sin mors ring, och hon säger ja-det var en av de mest romantiska filmerna Stephenie skrev i alla fyra böckerna.

Wyck Godfrey ska specifikt att om Breaking Dawn görs, kommer det bli en PG-13 film, så att hålla sig till de specifika händelserna och samtidigt göra den som boken för en yngre publik kommer bli en utmaning va?

Ja... du måste känna din publik. Och det finns ingen anledning till varför den inte blir det. Den kan vara PG-13.

 

melissarosenberg_1

 

Kram
Christina<3

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skapa flashcards