Twilight  News

Direktlänk till inlägg 5 november 2009

Jackson Rathbone om Volturi

Av Sofie - 5 november 2009 20:45

Hej hoppsan!


Hittade en intervju med Jacokson Rathbone, han pratar bland annat om att han gillar Volturi.

Översatte den så det kommer här:


MTV: Av de nya karaktärerna som har kommit in i "New Moon", vem är din favorit?

Jackson Rathbone: Min favorit karaktär i "New Moon" som inte var i "Twilight"? Jag antar att min favorit karaktär i "New Moon" är en Volturi. Det är en av de saker som är riktigt trevligt att se, de här äldre vampyrerna styr hela vampyr samhälle. Jag tror de är en fantastisk grupp av aktörer som vi kunde få för filmen, och de är mycket skrämmande och hotfulla. De är perfekta - jag menar, Dakota Fanning är en skrämmande Jane, Absolut skrämmande!


MTV: Det finns så mycket "Twilight" saker ute nu. Äger du några saker i verkliga livet?

Rathbone: Några "Twilight" varor i verkliga livet? Jag har inte [köpt några]. Men köpte  ett Jasper örngott med mitt ansikte på. Jag var tvungen att  bränna den, eftersom det skrämde mig.


Hehe tyckte det sista var ganska roligt, hoppas att det blev en trevlig brasa för honom ^^

Här kommer en video, kanske ni redan har sett den men den kommer igen.

Kramar på er, Bellz <33 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se