Twilight  News

Direktlänk till inlägg 29 oktober 2009

Intervju med Jackson

Av Sofie - 29 oktober 2009 19:00

Hejhej!
Precis som med Kellan,Ashley och Elizabeth så har MTV gjort en liten intervju med Jackson Rathbone som jag har översatt :)


Nu när inspelningen av Eclipse är klar denna veckan och New Moon är några veckor från att invadera biografer runt världen,är vi glada att presentera att Jackson Rathbone är vid liv och han är lycklig. Några vampyrslag i Vancouver kan inte ta ner den odödliga Jasper Hale.


Nyligen träffade vi skådespelaren/100 Monkeys sångaren för att prata om vad som kan bli hans sista dagar som Stephenie Meyers ädla vampyr. Stjärnan pratade gärna om att jamma med Robert Pattinson, att uppleva Jaspers bakgrundshistoria i Eclipse,och att sätta eld på sitt eget ansikte. 


MTV: Av alla karaktärer som joinat New Moon,vem är din favorit?

Jackson Rathbone: Min favoritkaraktär i New Moon som inte var i Twilight? Jag tror nog det är en grupp-Volturi. Det är en av dom sakerna som är riktigt nice att se, dessa antika gamla vampyrerna som styr vampyernas samhälle,kan man väl säga. Jag tycker dom är en fantastisk grupp av skådespelare som vi fick ha med i filmen, och dom är väldigt läskiga och skrämmande.Dom är alla perfekta, jag menar- Dakota Fanning är en jätteläskig Jane, absolut skrämmande!


MTV: Ni har spenderat så mycket tid tillsammans under de senaste åren. När kameran slutar rullar,vad pratar ni om?

Rathbone: Mellan tagningarna? Vi pratar mest om allmäna saker,liksom. Vi är alla normala människor-inte vampyrer i verkligheten. Mellan tagningarna,pratar vi om musik vi gillar eller om vad vi tänker göra när filmningen är klar. Jag har alltid med min gitarr och mitt munspel, och Nikki Reed,Rob och Kristen och andra i casten är också väldigt involverade i musik. Så många gånger jammar vi mellan tagningarna,för att få bort lite intensitet och bara ha riktigt roligt.


MTV: Medan Sagan fortsätter,känner du dig mer eller mindre som din karaktär?

Rathbone: Mer eller mindre som Jasper? Du vet,ärligt talat tror jag detta är mer den Jasper jag föreställt mig när jag gick in i Twilight. Förmodligen för att jag får visa min bakgrund i Eclipse, där människor får se vad som verkligen driver Jasper i Twilight,vilket du egentligen inte förstår,då. Den här karaktären är alltid i smärta och folk frågar varför, hur resonerar han?. Han hade ett väldigt mörkt förflutet, och det följer honom. Så det var verklige kul och bra att få gå in i dom ögonblicken, så det förklarar sättet jag har agerat genom Twilight och New Moon.


MTV: Där är så mycket twilight saker att köpa där ute. Äger du några?

Rathbone: Några Twilight-saker i verkligheten? Jag har inte köpt några än. Men min bandmedlem, Ben Graupner har köpt  ett Jasper örngott,med mitt ansikte på det.Jag behövde bränna det för jag blev så rädd,det var läskigt.

 


Jag älskar alltid att översätta och läsa intervjuer med Jackson för han är så rolig,snäll och intressant. När han pratar om twilightsagan märker man att han är väldigt insatt och det tror jag är viktigt för hans jobb som Jasper. Jag tror han fick en av de svåraste rollerna.


Kram
Christina<3

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Ovido - Quiz & Flashcards