Twilight  News

Direktlänk till inlägg 19 oktober 2009

Kellan Lutz Intervju!

Av Sofie - 19 oktober 2009 19:45

Hejsan på er alla :D


Jag hittade en intervju från BlackBookMag.com det är en kort, men söt intervju med Kellan Lutz (aka Emmett Cullen), jag har översatt den till er så jag hoppas ni tycker om den! 


För att komma in i form för att filma den tunga Eclipse,den tredje filmen i serien, tillbringade Lutz en stor del av sommaren för att få sin kropp i rätt form. Den nye actionhjältenförsökte även att få filmens producenter att låta honom utför sina egna stunts. "Jag vill vara en kille som faktiskt blir skjuten och får sina ben brutna medans man håller på att slåss," insisterar Lutz. "Jag vill att det ska vara mitt ansikte på filmduken."


Men för att inte publiken bara ska tro att Kellan bara är muskler och ingen hjärna, bör de veta att han läser sin älskade Kindle mellan tagningarna. De bör också veta att han gav upp ett stipendium i kemiteknik föra en modellkarriär, bara att ge upp sin modellkarriär för att sedan nå en filmkarriär.


Ja Kellan är nog en riktigt smart kille, blir alltid lika imonerad över hur skådespelarna kan lära sig alla replikerna till de olika filmerna!

Helt fantastiskt :D

Visst hade det varit roligt om Kellan gjorde sina egna stunts, men vissa av dom kan ju säkert vara ganska farliga och då försår man varför inte summit låter honom göra det.

Kramar Bellz <33


kellan_lutz02

Bildkälla

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se