Twilight  News

Alla inlägg den 18 oktober 2009

Av Sofie - 18 oktober 2009 16:00

Tjena mitt bená :D


I fredags när vi var i skolan hade vi håltimme och jag satt och bläddrade lite i olika tidningar.

De har en massa tidningar på skolan, så jag bestämmde mig för att kolla i Seventeen Magazine.

Efter ett tag när jag hade suttit och bläddrat i den så hittade jag en stor bild på Edward, och sen en på Jacob jag blev jätte snopen.

Seventeen gjorde reklam för Nordstroms Twilight kläder :D

Kolla på bilderna som fanns i tidningen här under, Kramar Bellz <3


Vad tycker ni om dom?


Bildkälla

Av Sofie - 18 oktober 2009 15:45

Hejsan svejsan :D


Ja varför är egentligen Twilight Serien så populär?

Det har filmrecensenten Jens Peterson och bibliotikarien Emily Ringborg försökt gå till botten med.

Tycker ni att det som står här under stämmer?


Aftonbladets filmrecensent Jens Peterson berättar varför Twilightserien är så populär. 

- Den handlar om kärlek bland tonåringar, alltid ett populärt ämne. Legenden om vampyrer som sätter tänderna i unga kvinnor är en ganska tydlig liknelse för andra sorters kroppskontakter och känslor som brukar vakna i tonåren. Men Twilight sågs av 197 000 på bio i Sverige – det är inte en stor succé, säger Jens Peterson.

  

Hur länge tror du att Twilighttrenden håller i sig? 

- Den här sortens berättelser är alltid populära för en del åldrar, men ansiktena skiftar.

  

Vad tror du om uppföljaren New Moon?

- Att den är ungefär likadan som den första filmen i Twilightserien. Välgjord med spännande romantik. Hollywood ändrar aldrig på ett vinnande recept.

 

I våras höll bibliotikarien Emily Ringborg i Twilightkvällar på PUNKTmedis. Hon är initiativtagaren till en Twilightutställning som pågår till och med den 13 november på stans bibliotek. Hon berättar om en vampyrtrend som vägrar att släppa.

- Jag trodde att intresset skulle ha dämpats lite, men det är jättestort. Efter sommaren har vi fått förfrågningar om fler Twilightkvällar. Folk kan helt enkelt inte få nog av det, säger Emily Ringborg.

 

Vad är det man inte får nog av?

- Man pratar framförallt om karaktärerna i böckerna och om filmatiseringarna. Jag är själv ett stort fan men kan inte sätta fingret på vad det är som är så fascinerande. Twilightserien kanske uppfattas som en ytlig kärlekshistoria, men under träffarna har vi djupa diskussioner om sådant som könsroller, vilja, kärlek, rätt och fel.

 

Hur ser din bild av ett typiskt Twilightfan ut?

- På Twilightkvällarna har det varit övervägande tjejer och någon enstaka kille. I utställningen medverkar två killar av totalt sextio personer. Tjejfansen är ofta oerhört engagerade. De går verkligen in på djupet och många läser exempelvis karaktärernas favoritböcker. På träffarna är de flesta i gymnasieålder men det finns fans i alla åldrar. Jag är ju 29 år men lika intresserad som ungdomarna.

 

Jag håller inte riktigt med om att New Moon kommer att vara likadan som Twilight, visst kommer den vara välgjord och spännande men det är en helt annan bok.

Jag tror att det kommer vara mer action och Twilight så är det den nya föälskelsen mellan Edward och Bella men i New Moon lämnar Edward Bella och hennes värld faller i bitar.

Men jag tror att filmen kommer göra succé eftersom i slutet så har deras kärlek växt sig allt starkare :D

Kramar Bellz <3


Källa, bildkälla

Av Sofie - 18 oktober 2009 14:15

paris03.jpg

Tjolahopp :D


Hittade en liten artikel om ROberts mamma


Robert Pattinson medger att hans mor har en tendens att snappa upp vad som står i kvällstidningarna och läser berättelser om sin son och hon tror allt hon läser, rapporterar Showbiz Spy.

Han sa, "Min mamma säger," Jag kan inte fatta att du gjorde det ", och då säger jag 'jag gjorde inte det", och så då säger hon, 'ja du gjorde det, jag vet att du gjorde det. "


"Det handlade om svordomar, och jag sa," svordomar och sånt, jag var inte ens i staden ". Och hon  tror inte på mig, nej hon sägern 'nej, jag  tror inte på dig, jag slår vad om att du sa det ".

 

Ja om detta nu stämmer kan det inte vara lätt att vara Robert.

Tänk att inte sin egen mamma litar på en utan tror på allt som står i tidningen, hoppas att inte detta stämmer.

Som sagt så ska man ju inte lita på allt som står i media ^^

Kramar Bellz <3



Av Sofie - 18 oktober 2009 13:15

Hejhej!
Ash var nyligen ute en kväll i Vancouver och fick en pedikyr. Hon var tillsammans med en tjejkompis och dom hade kul och skrattade :)

Tycks att det är samma kompis som hon nyligen var ute och åt frozen yougurt med,det tror jag det är iaf. Om  ni vill se pedikyrn,bara checka in Ashleys tår ;)





Kram
Christina<3

Av Sofie - 18 oktober 2009 12:00

Hejhej!
Jag tänkte visa er ett collage jag gjort. Hoppas ni tycker det är fint! Kommentera gärna era åsikter!


Klicka på bilden för att se den i större format!


  


Glöm inte att kommentera åsikter!


Kram
Christina<3

Av Sofie - 18 oktober 2009 11:00

Hejhej!
Enligt http://www.fanpop.com/ - http://www.twifans.com (käll-kedja) så är inte Rob och KStew perfekta på bioduken,och matchar varandra perfekt,utan även i verkligheten.
Dom har gjort en bild som ska visa hur Robsten anpassar sig efter varandra.


 


Kram
Christina<3

Av Sofie - 18 oktober 2009 10:30

Hejhej!

Jag har hittat nått som gör att det pirrar i magen! Jag har hittat en förhandsvisning från ET som visar en bit av den nya scenen vi kommer få se från New Moon på måndag,som Bellz berättade om.


Här är biten ur scenen:



Gud vad Sam verkligen LÅTER som en ledare! Chaske Spencer har gjort den Sam som vi alla förväntat oss och han har gjort det bättre enligt mig!


Kram
Christina<3


PS: VIDEON BELLZ HAR GJORT SOM HON LADE UPP IGÅR-KOLLA DEN! HON ÄR SÅ OERHÖRT DUKTIG,KOMMENTERA DEN OCH JAG MÅSTE BARA SÄGA: TOPPENBRA JOBBAT BELLZ!

Av Sofie - 18 oktober 2009 09:37

Hejsan :D


FearNet har en intervju med Michael Sheen, här kommer ett utdrag: 


FearNet: Now that you’re involved in the world of Twilight as an actor and as a father of a Twilight fan, how do you ensure that the Twilight world is taken seriously by those who might dismiss it superficially?

Michael: Well I can’t, really. I take it seriously, but it’s up to other people how they respond to it. I have no control over that. I just want to do as good a job as I possibly can for Stephenie Meyer, who wrote the stories, Chris Weitz, who directed the film, and for my daughter, who’s the person who got me into it in the first place. So if people don’t respond to it, that’s up to them, but I don’t think anyone’s going to be too worried about that. I think there’s quite enough people who are into it.


Kramar Bellz <3


 

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Ovido - Quiz & Flashcards