Twilight  News

Direktlänk till inlägg 16 oktober 2009

People Magazine New Moon Special Utgåva

Av Sofie - 16 oktober 2009 20:30

Hejsan :D


Fredag idag, så skönt jag har sagt det innan men det är så skönt.

Därför har jag översatt lite från en artikel om Peoples Twilight special utgåva, den kommer här under:


People Magazine har en särskild utgåva som kommer ut till alla Twilight Saga New Moon Fansen - en New Moon Collectors Edition, den kommer i affärerna denna fredagen den 16 oktober!

People Magazine ger oss en exklusiv smygtitt på vad som är inne i New Moon Special Edition --

New Moon "Är början på en kärleks triangel, säger Taylor Lautner som spelar Bella bästa vän och varulven Jacob. "Jag blir nervös för att försöka representera Team Jacob på rätt sätt. Den här killen är i en ganska bra tävling," medgav Lautner (innan en scen med Robert Pattinson). "Fansen skulle älska vem som hällst som skulle spelat Jacob. Jag är bara lycklig att vara den som fick chansen. "Tack vare minnesbilderna," finns det mer Edward i filmen, säger Weitz. "tittarna kommer att se honom oftare än Bella ser honom i boken. "

Denna Special utgåvan tar också en titt på kemin mellan Kristen och Robert i både deras yrkes-och privatliv. Director-äktenskapsmäklaren Catherine Hardwicke säger att Pattinson och Stewart hade gnistor mellan dem från den första tagningen." Alla såg gnistorna direkt - speciellt Pattinson själv.


newmoon1_cvr_large

Bildkälla


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se