Twilight  News

Direktlänk till inlägg 16 oktober 2009

Ashley Greene intervju!

Av Sofie - 16 oktober 2009 14:45

Hejhej!
Det har kommit en ny intervju med Ashley Greene när hon är på set av Eclipse. Intervjun är gjord av Vanity Fair och jag kommer bara översätta ett utdrag ur intervjun. Om du vill läsa hela intervju,klicka in dig här.


1


Vad filmar du idag?

Det är mycket action i denna filmen, mycket fight-koregrafier. Jag,Nikki Reed och Kellan Lutz jobbar idag, och vi gör ytterligare endel av fightdelen. Vi gör en del av den stora vampyr/Cullen/varg/nyfödda-kriget.


Hur är det att jobba med olika regissörer på samma karaktär?

Först,var det lite svårt;det är mycket ge och ta. Alla är olika och har olika synvinklar på det,men det har varit ganska bra. Du måste sätta dig ner och säga "såhär har jag gjort det och det är därför jag känner såhär", och så måste ta förslag. Det är helt enkelt om kommunikation och det har inte varit några problem hitills.


Din roll som Alice Cullen blir viktigare medan serien fortsätter. Hur var din upplevelse att filma New Moon?

Det var underbart, och jag tror timingen var rätt. Jag är glad för att min roll inte var så stor i den första för jag var nervös. I den andra,hade jag haft tid att helt och hållet utveckla denna karaktär, och jag är bekväm med Alice Cullen nu.Det kommer vara sorgligt att vara klar med det. Jag var verkligen glad när jag läste manuset,för jag hade såklart,läst boken och du vet aldrig hur dom kommer göra den till film,och inspelningen var underbar. Chris Weitz,regissören,var skitbra.

 

Kram
Christina<3


 
ANNONS
 
Ericas Twilightnews

Ericas Twilightnews

16 oktober 2009 18:24

Sv: Ja men visst är det Xavier "Riley" :) Duktigt gissat!
Fin blogg ni har, hoppas att ni kikar in snart igen.
kram

http://ericastwilightnews.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se