Twilight  News

Direktlänk till inlägg 25 september 2009

Melissa Rosenberg skriver Breaking Dawn manus! SPOILERS

Av Sofie - 25 september 2009 14:54

http://hollywoodcrush.mtv.com har en artikel om Breaking Dawn och Melissa Rosenberg. Där är mkt SPOILERS så ni är varnade om d ;)

Jag har översatt.


Melissa Rosenberg borde vara den lyckligaste kvinnan i Twilight Universum just nu. Hon har nyss, enligt E! Online signerat att skriva manuset för den sista "Twilight"-romanen, "Breaking Dawn"-vilket vi föresten fortfarande inte vet om den kommer vara en eller två filmer.

Enligt E! så när de pratade med Melissa förra veckan så sa hon att ideén fortfarande bara ligger i luften men deras "Twilight"-insider berättade att Melissas deal är klar,även fast att Summit har sagt att "Breaking Dawn" kanske blir två filmer.


Även om där finns handling i "Breaking Dawn" för att dra ut det på två filmer,tycker jag inte att man borde göra det. Där kommer vara SPOILERS för er som fortsätter läsa,så om du inte har läst "Breaking Dawn", gör det nu direkt och kom tillbaka och läs vidare sen.


Den första "Breaking Dawn" filmen skulle alltså handla om...? Bella och Edwards bröllop,smekmånaden och att Bella blir gravid. Och sen ska vi sitta och kolla på henne nästan döda sig över babyn. Sorry,men jag vill inte sitta två timmar och se det. Och visst skulle den andra filmen vara cool,att få se Bella springa runt som vampyr i kanske 30 minuter,men resten av boken är bara en sorts konflikt.

 

Melissa har turen-eller oturen-du får bestämma-att få skriva om Stephenie Meyers älskade vampyr-saga och E! ifrågasätter ifall hon har vad som krävs. Det har pratats om att ta in Diablo Cody för den sista filmen för att göra den ännu bättre. Men vad vi borde utmana Melissa,eller vem som nu gör "Breaking Dawn" är att skriva om där Meyer föll litegrann. 200 sidor där Bella nästan tynar bort. Förlåt men det är inte något jag vill se direkt översatt till bioduken.


Det var den intervjun. Men då måste det väl bli en Breaking Dawn,eller hur??!! Jag är överlycklig :D


Kram
Christina 
ANNONS
 
AnnG

AnnG

26 september 2009 14:57

OBS: Spolier.

Någon sa att halva boken är exakt när hennes ryggrad går av under förlossningen. Jag kan tänka mig att de skulle avsluta första filmen där, så att man vill se hur det går mer förlossningen och allt det. Jag tror att det skulle bli bra. Man skulle inte kunna bärga sig tills nästa film, och både första och andra skulle innehålla mycket. Första: Bröllop, Isle Esme, graviditeten och allt det. Andra: Slut på förlossning, Bellas förvandling, Renesmee, Jacob & Renesmee, Alices försvinnande och den sista kampen på fältet.

http://kastasand.blogg.se

 
Johanna

Johanna

27 september 2009 10:53

Hej!
Fråga: är det klart nu att breaking dawn ska bli fiml, fast dom bara inte har bestämt om det ska vara två eller en?

Fråga2: Är Melissa svensk?

Kram
Johanna

http://www.johannasoderstrom.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se