Twilight  News

Direktlänk till inlägg 9 september 2009

David Slade Twittrar

Av Sofie - 9 september 2009 19:54

Hej på er :)


Nu har jag plogat igenom största delen av läxorna och det känns ganska skönt.

Det är bara lite historia kvar nu men det fixar jag snart, men först ville jag ta en liten paus och blogga lite ^^

Jag måste bara säga, visst gillar ni Christinas fina inlägg?!

Det är verkligen toppen att vara två och blogga och förhoppningsvis blir det bättre för er med Skrattande


I Twilightgänget har vi många duktiga twittrare och en av mina favoriter är bland annat David Slade. (ja och såklart Peter Facinelli.)

David ger oss ganska ofta updateringar om hur det går på inspelningen och delar gärna med sig av bilder.

Det tycker jag är jätte kul, det är snällt att han vill updatera oss fans om vad som händer, eller vad säger ni?


Han har nyligen lagt upp en bild (ni kan se den här under) och ett meddelande som lyder:

David Slade Tweet

Kramar Bellz <3


27885105

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lollo

9 september 2009 20:25

Jag älskar verkligen Christinas inlägg och dina inlägg,jag har bokstavligen ALDRIG läst en bättre twilightblogg. Tack för att ni gör ett så bra jobb!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Följ bloggen

Följ Twilight  News med Blogkeen
Följ Twilight  News med Bloglovin'

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se