Twilight  News

Direktlänk till inlägg 2 september 2009

Robert Pattinson & Kristen Stewart Förlovade enligt OK!

Av Sofie - 2 september 2009 19:07

Hejsan :)


Skrev detta inlägget men när jag var klar med det så sparades det inte, så det är väll bara att börja om igen.

Det kommer nu bli om Ok! Magazin som nu har dargis till sig väldigt mycket uppmärksamhet pågrund av ett visst cover som nu pryder tidningen.

Det står Rob & Kristen Engaged, (förlovade).


Trogna Twilight Saga läsare vet att det är i den tredje boken Eclipse som Edward äntligen får ge Bella ringen och de är förlovade.


ok037_cover1.jpg

OK! rapporterade förra veckan att de spenderade nätterna tillsammans i Rob's svit på Sheraton Vancouver Wall Centre. Och det har blivit så seriöst att de på set visar sin relation till varandra öppet.


Om Kristen söker Rob, kommer hon och säger " Har någon sett min man?'' 'Berättar en insider för OK!.

"Och Rob älskar att säga" Har du träffat min underbara fru, Kristen? Det är gulligt."


Under den intensiva är-de-eller-är-de-inte spekulationerna, hade Robert och Kristen hållit sitt förhållande under radarn under några veckorna.

Men efter Kings of Leon konsert som hölls i Vancouver GM Place arena den 15e augusti uppstod det många nya rykten och en hel del spekulationer kring en möjlig kyss.


De två smyger omkring när det är mörkt - ja, som ett par vampyrer.

"Det ger varandra fina klappar och blickar på set, men de sparar de riktiga kyssarna tills efter det att solen har gått ner sent på kvällen, då ser man  dem försvinna in på deras hotell", säger en annan källa till OK!.


Twilight's producenterna har sagt till Robert och Kristen att hålla sin kärlek på Down Low - åtminstone tills november premiären av New Moon, den andra filmen av Stephenie Meyer's serie, som Bella blir indragen med Hunky varulv Jacob Black, spelad av Taylor Lautner.


Det handlar om upphävande av misstron.

Studions chefer "är rädda att om en romans mellan Robert och Kristen bekräftas kommer Twilight fans inte att köpa  kemi mellan Taylor och Kristen på skärmen."


Ja ständigt kommer det nya rykten om Robert och Kristen, man vet ju inte längre vad man ska tro.

Man tycker ju att något måste ligga i grunden för att kunna gå ut och säga att de skulle vara förlovade, eller?!


Dela gärna med er av era tankar vad ni tycker och tror om detta, det uppskattas väldigt mycket så släng in en kommentar ;D

OK! har till exempel varit lite fiffliga med sina bilder i tidningen och det finns ett ganska bra exempel här under.

Hämtat från Cullenboysananymous ;)

Kramar <33


OKbusted



 
 
Jenny

Jenny

2 september 2009 20:52

Hej!
Nr 1: min kusin kommer börja skriva med dig snart så det var så jag fick tips om din blogg. Och jag ville säga att jag tycker att den är riktigt bar :)

Nr 2: Om artikeln, jag har aldrig riktigt trott på några av de rykten som går om Rob och Kristen. Det jag tror är att de är så himla nära varandra (som kompisar) att folk missförstår. :)

http://lindqvistan.blogg.se

 
Blogg Fia

Blogg Fia

2 september 2009 20:56

Hej!

Jag vet inte riktigt vad jag ska tro om att Rob och Kristen är förlovade... Men som du skriver måste det ju ligga något i grunden för att tidningarna ska kunna skriva det. Om ryktena stämmer så tycker jag att det bara är kul! Tror att dom två passar ihop.

Kram

http://sofia-blogg.bloggagratis.se

 
Görel

Görel

2 september 2009 22:36

haha jag går också omkring och frågar om någon har sett mina män. Det är ju bara på skoj

http://www.myfanart.bloggagratis.se

 
Nora!

Nora!

25 september 2009 18:53

hello!
alltså det finns ju en stor möjlighet till att dom två är tillsammans, jag tror starkt på det. Men inte förlovade, nääj. Sen att dom går ut på kvällarna och strular låter helt underbart, love them! Haha, hoppas they live happily ever after. Om alla phsyco fans tillåter dom så att säga!
Men dom passa r skkiiiit bra ihop, otroligt, kan inte jämföras med Jacob/Taylor?!!!!

http://noraafazel.blogg.se

 
Ingen bild

Nora!

25 september 2009 20:52

Ohja, skoja inte :) De är ju bara sjukt söta ihop. Men dom känner nog stor press liksom, att va tsm och så. Men har hon gjort slut med hennes kille? Hahah, jag ligger efter lite (:

 
Ingen bild

Nora!

26 september 2009 11:43

Jaha, oj! Vad synd om de fortfarande är tsm och det är massa rykten om henne och rob som går runt ? älskar din blogg btw, älskar twilight också, men din blogg är mer att du är liksom inte besatt av twilight, du typ håller oss uppdaterade, love it! fortsätt såå!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Ovido - Quiz & Flashcards